עזרה דחוף!

עזרה דחוף!

מישו יודע מאיזה פרק התמונה הזו לקוחה , ומתי הפרק הזה ישודר ? האם זו התמונה שבה הארם בוכה ושרה מחבקת אותו? ולמה הוא בוכה?

shipper heart

New member
כבר העלו ושאלו אתזה פעם ../images/Emo58.gif

פרק 801 הארם ומאק על נומ"ט אחרי המעשה ההירואי של הארם עם הטיל והטומקט ואחרי שמודיעים להם שבאד עלה על מוקש איבד את הרגל ונאבק על החיים שלו......נראה לי שהם עדיין על הנומ"ט אבל יכול להיות שהם כבר בבי"ח...למרות שהם לא היו מראים חיבה כזאת...

כן... באחד מהסרטונים שהורדתי....

שלשום ( ביום ההתלהבות של גילויי האתרים שHARMLESS העבירה לנו) יש את הקטע הזה שהארם בוכה וזה קודם כל: א. גרם לי לבכות גם . ב. גרם לי לרצות להרוג את מי שגרם לא לבכות. ג. גרם לי לאהוב את מי שגרם לו לבכות כי זה יצר רגע שיפרי מהמם(אבל שום דבר שגורם להארם לבכות את הדמעות היקרות שלו מכאיב לי בכל זאת). ד. גרם לי להיות חייבת לדעת מאיזה פרק זה. אז מי שפה ויודע בבבבבבקשה לענות! חוצמזה הרמוני , איפה כולם?זו אמורה להיות שעה פורה שכולם פה לא?

shipper heart

New member
אני עניתי לך!!! ../images/Emo58.gif

פרק 801...הקליפהאנגר של עונה 7 זה שבאד עולה על מוקש אחרי שהארם עשה איזה פעולה הירואית *שאני לא אתחיל לתאר כי אין לי כוח* עם טיל שצוללת רוסית שיגרה לכיון הנומ"ט. באד יורד נדמה לי לאפגניסטן ועולה על מוקש ומתפוצץ...הפרק נגמר כשרואים אותו שוכב שם בלי רגל... אמרתי לך איזה פרק זה...פרק ראשון של עונה 8.

כן ... רק שראיתי את התשובה

|שלך אחרי ששלחתי את השאלה שלי ...חחח.....ו..
בכל אופן.YOU NEVER LET ME DOWN....

../images/Emo58.gifרגע .. אבל...

למה בדיוק האסריקקים גרמו לו לאבד רגל???? מסכן הכל נופל עליו ועל הארם! הוא לא עבר איזו תאונה במציאות נכון?

Nushi G

New member
אולי הם פשוט אהבו את הדרך שבה |ספוי

צלע בגלל הנפילה שלו בפרק שהוא מחליק על המזח לפני החטיפה של הצוללת...

למעלה