עזרה דחוף!

סקרן 1

New member
עזרה דחוף!

טענו כלים וקרקעות הפירוש הוא שיש כאן שתי תביעות וכיון שבתביעה אחת הוא כופר ובשניה מודה אין כאן מודה במקצת ולכן פטור משבועה או שזה תביעה אחת ופטור משבועה בגלל שאין נשבעין על הקרקעות. אני נוטה לומר כצד ב לעומת החברותא שלי שהקשה על זה קושיא עצומה תשובות עם מקורות יתקבלו בברכה. סקרן1.

סקרן 1

New member
אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כנסו

אני מחכה לתשובה זה חשוב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עצוב 100

New member
השאלה היא. . .

איך נעשתה התביעה! אם תבע אותו כלים וקרקעות בעסק אחד לכאורה זה מודה במקצת אבל אם תבע קרקע בגלל סיבה מסוימת וכלים בגלל דבר אחר לא הוי מודה במקצת. .

סקרן 1

New member
זהו שאני ממש לא מצליח להבין

למה אם תביעת הכלים הייתה בגלל סיבה אחת ותביעת הקרקע בגלל סיבה אחרת הרי למעשה הנתבע נתבע על ממון בשווי מאה שקל ע"י התובע מה משנה שכל חמישים זה מסיבה אחרת? מה הופך את זה לשתי תביעות? ולמה?

העיקר שתהיה הנאה גדולה ביותר

סגולה נפלאה על פי תורת הסוד לומר ג' פעמים "זה הים גדול ורחב ידיים שם אניות יהלכון". מסוגל מאד להבנת סודות התורה בכתב ובעל פה.

העיקר שתהיה הנאה גדולה ביותר

סגולה נפלאה על פי תורת הסוד לומר ג' פעמים "זה הים גדול ורחב ידיים שם אניות יהלכון". מסוגל מאד להבנת סודות התורה בכתב ובעל פה.

סקרן 1

New member
חמורו של משיח

אני כועס עליך! למה אתה הולך כ"כ לאט???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

למעלה