עזרה דחוף

kodkod

New member
עזרה דחוף

לדסקטופ שלי נעלם הצבע, וגם המסך נראה גדול יותר ותופס יותר מקום. גם עכשו בשעת כתיבת ההודעה, המסך לא ברור ומנוקד. מה קורה למחשב שלי? האם ההארד דיסק הלך לי? האם כל מה שנשמר במחשב יאבד? אנא אני במצוקת מחשב. 8-( אפילו הסמיילים פה קיבלו צבעים משונים והפנים שלהם שמנות מהרגיל. מישהו מהמומחים יודע מה קורה פה?

Ancient

New member
לפי דעתי...

לפי דעתי, הדרייבר של כרטיס המסך יצא מכלל שימוש, זה אומר שתצטרך להגדיר אותו מחדש. סליחה שאני שואל, אבל למה הפאניקה של ``מצוקת מחשב``, ``האם ההארד-דיסק הלך לי`` ? (-: בכל מקרה, אם זה לא דרייבר, נסה לבצע את הפעולות הבאות: התחל -> הגדרות -> לוח-בקרה -> תצוגה -> תיקיית ``הגדרות`` -> בשדה ``צבעים`` שנה את האופציה ל רמת צבע גבוהה (16 סיביות) -> בשדה שטח המסך, שנה את האופציה ל 800 על 600 פיקסלים. [אם אין לך אפשרות לשנות את כל הנ``ל, הדרייבר לא מותקן] בהצלחה.

צוחה

New member
מה זאת אומרת ``הדרייבר לא מותקן`` ?

אז איך עד עכשיו הכל עבד לו טוב ? הנחה שלי שיחקת במשחק ששיבש לך קצת את הגדרות התצוגה במחשב שלך אז תעשה מה ש``עתיק`` אמר לך לעשות, לשנות את הרזולוציה ל 800 על 600 אבל את הצבעים תעשה או 16 או 32 true color .

kodkod

New member
תודה לכם, אבל בצעתי את כל הנ``ל

הרזולוציה כבר היתה כמו שהצעתם וגם מספר הצבעים.ואפילו שלחצתי O.K זה נשאר כמו שהיה. כל המסך מלא נקודות וחסר צבע לגמרי,או מופיע בצבע אחר או מקושקש. לא רק הסמך הפותח אלא בכלל , בכל פורום, וגם האותיות גדולות והמסך תופס הרבה יותר מקום מתמיד. מה יהיה? האם זה קשור לדרייבר? האם זה יכול להיות קשור גם למשהו אחר? מה צריך בשביל להתקין דרייבר, והאם כל הזכרון ילך לי בגלל זה? מה זה בכלל דרבייר ומה התפקיד שלו במחשב? ומה זאת אומרת למה אני במצוקת מחשב? יש לי הרבה חומר פה, לא רוצה לאבד אותו.

צוחה

New member
קח את המחשב לטכנאי מחשבים או

אם יש לך בבניין איזה שכן שמבין בדברים האלה תבקש ממנו לבוא אליך ולראות אם הוא יכול לעשות משהו לגבי זה

eYaL

New member
רילקס..

תרד לשורש הבעיה. אם הבעיה היא לא בתוכנה-דרייבר, עוברים לחומרה. בטוח שיש לך איזה שכן,אוד מישהו שאתה יכול להשאיל ממנו מסך לחצי שעה.. תעשה זאת,ותבדוק אם זה קורה גם עם המסך שלו. ממתין לתגובה שלך.. eYaL

דיסקט

New member
תתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס

המסך שלך, ותבדוק שהמסך שלך מוגדר במערכת.

למעלה