עזרה דחוף ! ! !

yan77

New member
עזרה דחוף ! ! !

שלום לכולם ברגע שאני מעוניין לשמוע מוסיקה על גבי תקליטור ומפעיל את ה-CD אז אני שומע חלש מאוד גם כשאני מגביר את הרמקולים הכי גבוה הגברתי את הווליום ב-VOLUME CONTROL באופציה של CD פלייר וזה לא עוזר לפני יום שמעתי דרך הווינאמפ ושמעו כמו שצריך ועכשיו הכל נדפק אבל כשאני שומע שירים שבמחשב ולא על גבי תקליטור אז שומעים בסדר אשמח על כל תשובה כלשהיא במהרה תודה מראש יניב

eYaL

New member
ממ..

שכחת רק לציין איזה דיסקים אתה שומע.. כי האיכות של דיסקים צרובים ,יותר חלשה מאשר הדיסקים המקוריים. אז כך שאם אתה מנגן דיסקים צרובים,צפה לתוצאות בהתאם. הבעיה היא לא בכרטיס הקול..בכל אופן. eYaL

yan77

New member
תשמע אייל . . . .

בכל מקרה הדיסקים מקוריים פשוט אני לא יודע מה קרה אתמול הכל היה בסדר ועכשיו הכל נדפק מה עושים ? אם יש למישהוא תשובה אשמח לשמוע תודה יניב

duke4you

New member
תשובה אפשרית

כדי לאתר את הבעיה יש לבדוק מס` דברים שחלקם אני מניח שכבר עשית. דבר ראשון כנס לאייקון של הרמקול על הסרגל למטה ותוודא שהמד ווליום של הcd-rom (להדגיש cd-rom) נמצא על הגבוה ביותר. אם זה לא זה, הכנס דיסק לcdוחבר את הרמקולים של המחשב ליציאת האוזניות בcd ותראה מה מצב הווליום, אם השמיעה טובה סימן שהכבל המחובר מהcd לכרטיס קול (כדי שתוכל לשמוע מוסיקה דרך המחשב) נפגם או רופף. מחכה לתשובה.

למעלה