עזרה דחוף!!!!

הבעיה היא...

אני לקראת סוף אימון מתקדם והחליטו שאני יוצא למכים מוקדם אני לא מעוניין בזה ודיברתי עם המ"מ והמ"פ שלי והם לא מוכנים להקשיב ומכריחים אותי לצאת. אני מעוניין לצאת למכים סוף מסלול ולכן אני לא יודע אם כדאי לי ליפול בהכנה או בקורס כדי שאני יחזור לקו. הבעיה היא שאני מפחד שלא יתנו לי לצאת למכים סוף מסלול אם אני יפול עכשיו בהכנה או בקורס . מי שיש לו פתרון בשבילי ושמבין בעניין שיתן לי תשובה דחוף!!!!

דלמטית

New member
תקשיב .. תשמע...

לפני היציאה לקמ"כ מוקדם תהיה לכם שיחת מג"ד, במהלך השיחה הוא יעבור אחד אחד וישאל שאלות.. כשיגיע תורך פשוט תגיד לו שעכשיו אתה לא רוצה.. ואין לך מוטיבציה.. קיצר תחשוב איך להעביר לו מסר שאתה לא רוצה לצאת, בצורה לא מתחצפת..
אזהרה : אל תגיד לו שזה בגלל שאתה רוצה לסיים מסלול !!!! כי בטח להרבה מכם יש את השיקול הזה.. פשוט תגיד לו שאין לך מספיק ניסיון בקו |הגדש| בתור חייל , ובטח שלהיות מפקד עם אחריות- אתה עדיין לא מרגיש מוכן.. הוא יאהב את התשובה הזו
יאללה
איזה גדוד אתה אגב ??

כן בטח...

המג"ד לא שואל אותך כלום הוא פשוט אומר לצאת לקורס מכים וזהו לא איכפת לו בכלל מהרצון שלך הוא פועל לפי האינטרס של צה"ל. אני בגדוד צבר.

דלמטית

New member
צבר ..

יש לכם באמת קקה של מג"ד.. אבל אתה עדיין לא הית בשיחה איתו.. אז למה אתה כבר שולל ???? תנסה מה שאמרתי, אם לא יילך לך תחזור לפה נחשוב על דרכים מקוריות.. ובתור רלשית שמשונית בדימוס. המג"ד רק נראה קשוח, אבל הוא אנושי כמו כולנו. ושוב פעם בהצלחה :)

למעלה