עזרה דחוף!

Night-Girl

New member
עזרה דחוף!

אני צריכה שיר שיענה למאפיינים הבאים: 1. בלי חצוצרות 2. לא מהיר מדיי, לא איטי מדיי 3. לא סלסה כבדה- קובני יורד 4. עדיף מוכר, אבל לא לעוס 5. גיטרה בסגנון ספרדי 6. בלי פזמון שחוזר על עצמו יותר מדיי 7. שלא מדבר על פרידה.. HUH למישהו יש רעיון? אתגר לנכבדי הפורום...

salsa king

New member
jorge herrera - espana

הגיטרות הספרדיות זה המוטיב העיקרי כפי שאת שמה לב

salsa king

New member
לאחר שמיעה חוזרת של השירים

השיר של חורחה הררה נפסל על הסף אמנם יש בו הרבה גיטרות אבל רובו עם חצוצרות

Lechko

New member
פשששש

רננה, בהחלט איתגרת אותי. בלי חצוצרות ולא איטי מדי ולא שר על פרידה. בייחוד שכל שיר מוכר חייב קטע קטן של ממבו בתוכו (ולא מוכר לי הרבה ממבו בלי חצוצרות). אני עדיין מסתכל... אבל תחשבי אם יש לך דברים שאת מוכנה להתפשר עליהם. :) אלכס

Lechko

New member
מנסה :)

אוקיי, אני לא חיפשתי לפי שירים, אבל יש להקות שעושות דברים שנשמעים כמו מה שבא לך... למשל: Arte Mixto אמנם קובנים, אבל שירים נחמדים ששמו במועדונים סטייל: La Maraca ועיבוד יפה לAguzate ולChan Chan יש להם הרבה שירים, כולם עם גיטרה וכינור וכאלה, בלי חצוצרות, לא מהירים מדי, לא איטיים מדי, אבל לא הייתי רוקד עליהם סלסה ממש. אני מציע לך לבדוק לפחות את שלושת אלה שכתבתי לך... את מוזמנת לפנות אלי באייסיקיו. עוד אפשרות.. חברה פחות מוכרים Young & Rollins שעושים סלסה עם פלמנקו.. גיטרה ספרדית וכאלה, נסי שירים כמו Scorpion.... (אבל את אלה אף אחד בעולם לא מכיר.. עד לפני כמה ימים גם אני לא :) ) חח בכל מקרה, אם מישהו נותן לך שיר כזה בלי חצוצרות בכלל ושעונה לקריטריונים, אני אשמח לשמוע. אלכס

moshkahouse

New member
את יכולה לפתוח דוכן...

סלסה לפי בקשתך... אולי תלכי למישהו שילחין לך קטע וזהו... יהיה יותר קל...

Night-Girl

New member
זה לא אני בעלת הדרישות

זה לחברים שלי... לא לבוא אלי בטענות...

salsa king

New member
שיחפשו שירים של הג'יפסי קינגס

1. השירים מוכרים יותר לפשוטי העם (אלה שלא רוקדים סלסה) 2. המון גיטרות 3. אין חצוצרות 4. התייאשתי מלחפש

Night-Girl

New member
גם אני...

נראה לי שהם ימשיכו לחפש לבד עברתי על כל הארכיון שלי ושל חברים שלי נחשו מה.. שום דבר לא היה מספיק טוב אבל תודה לכולם על העזרה!

אני עוד מחפש לך..../images/Emo13.gif

אגב - גם אני חשבתי על הגי'פסי קינגס... בשירים שלהם לא שומעים חצוצרות, אפשר למצוא שירים בקצב בנוני, וזה לא סלסה כבדה.. כל השירים שלהם עם גיטרות, וכל שיר בנוי בצורה קצת שונה ולפי מה שזכור לי, הם לא מדברים הרבה על פרידות. אז... תנסי אותם

למעלה