עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוווווווווווב

למה זה מרגיז אותך בדיוק? (אמממממממ זה נשמע כאילו את מקנאה או משהו)

Hypnotize

New member
זה מרגיז כי זה נראה לה לא הגיוני..

14 זה גיל צעיר לא רק שכלית.. גם גופנית וזה לא הזמן להתחיל לקיים יחסי מין. אבל אם את הרגשת מוכנה, אוהבת וכל השאר.. אז תהני ובעיקר תשמרי על עצמך. אני מכירה גם בנות 18 ו19 טיפשות שלא שמות קונדום ולא לוקחות גלולות.. והן בוכות אח"כ שאולי הן נכנסו להריון.. והן עושות זאת שוב ושוב.. אז להגיד שבת 14 לא אחראית זה לא נכון, זה תלוי בבן אדם.

Hypnotize

New member
בקטע של הברביות אני מסכימה איתך..

14 זה לא הגיל לעשות את זה, איך שאני רואה את זה.. ולפי איך שהייתי בגיל 14.

חח היפנוטייז שולייטת קטנה..

יש לי נטייה לעשות הבחנה בראש בין אנשים שאני חושבת ששונאים אותי - ואז אוטומטית אני מפגינה אליהם רק שליליות כי ככה הם איתי וכאלה שאני ישר נדלקת ואומרת - אותה אני אוהבת או אותו אני אוהבת.. :) אותך אני אוהבת

Angelred

New member
מנסיוני

מנסיוני אם את לא לוקחת תרופות ממש מסוכנות כגון: הכדורים האלה של החצי שנה של החצ'קונים אז אין כל סכנה. ואת בת 14?! שירן

K o n d A s o n

New member
זאת הסיבה

ששמים שני קונדומים, בכל מקרה, לא בוכים על חלב שנשפך. נדפקתם לגמרי אה? 14 זה ממש לא גיל צעיר לעשות את זה.

זהו בדיוק

את לא מכירה אותו ואת יודעת ה לא כל כך קשה לקרוא אנשים ורואים עליו שהוא באמת אוהב אותי אבל אני בכלל לא צריכה לתת לך הסברים אני יודעת את האמת וזה מה שחשוב!

אף פעם לא שמים 2 קונדומיםםםםםםםםם

מה אתה משוגעעעעע?! כששמים שתיים אז זה קריעה בטוחההההההה..!!! כמה פעמים א]פשר להגיד את זה לכל החדשים (ויש מלא כאלה) NEVER
לשים 2 קונדומים
NEVER

immortal fairy

New member
מהנסיון שלי עם הפוסטינור ../images/Emo122.gif

היה לי יום אחד שחטפתי בו כאב בטן רציני, ממש היתפתלתי מרוב כאבים, וקיללתי את הקונדום שניקרע... והמחזור שלי הקדים ב10 ימים והופחתה כמות הדם. אך זיכרי כי זה עניין אינדיבידואלי, ואם אני הגבתי לזה כך זה אינו מחייב שגם את תגיבי כך.

K o n d A s o n

New member
אם את אומרת.

בכל מקרה לא משתמשים בקונדום, אם היא רוצה שתתחיל לבלוע גלולות.

למעלה