עזרה דחוף.................

עזרה דחוף.................

בס"ד מינו אותי בישיבה לכתוב את הנאום לרב פורים! להרגע!!! לא בטוח שאני רב פורים, אלא אני צריך לכתוב לזה שיהיה רב פורים את נאומו... אין לי מושג מה לכתוב, איך לכתוב, מהיכן להתחיל ומהיכן לסיים... פליז אני זקוק נואשות לעזרה דחופה ביותר...

LordNor

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פשוט תגיד לכולם: "תודה רבה על שבחרתם בי ותהנו מהדוכנים שיש לנו
" ומקסימום תסתפק במחיאות כפיים בודדות
זה מה שאני הייתי עושה חחח

yair m

New member
עוד משהו..

אל תשכח... :ותודה להורי אשר תמכו בי עד הלום הזה."

שמעתי על זה לפני שנה

פשוט מכניסים את השמות של הצוות שעזרו ויענו מוסיפים לזה בכינוי של רב נו אני צריכה לספר לכם מה זה דף גמרא כמו מחלוקת בגמרא שיש את הרב הזה והרב הזה

הפשוט

New member
דפי גמרא.

דפי גמרא עושים אצלינו מר"ח אדר עד ההכתרה. לעניות דעתי, זה סתם לשון הרע\הלבנת פנים, מחק את המיותר. אני ממליץ לא לעשות את זה. עכשיו....מה כן לעשות? לא פשוט. קודם כל תיכנס למורשת ותחפש בחיפוש את הקידוש לפורים שזה חזזזק. דרשה ממממממ...האמת שאני גם מנסה לעבוד על דרשה הומוריסטית. משהו כמו להוכיח מהכתובים שהמן היה בבנ"ע או שהוא השתכנז במהלך המגילה וכולי, זאת ע"י שימוש בספרות הפוסקים ובגמרא. מומלץ כמובן לעוות את הגמרא לצורך העניין. שנה שעברה שמעתי דרשה שארכה בסביבות השעה על איזה דיוק של המן בלשון הרמב"ם...מצחיק למדי. השאלה אם זה מעניין את הבר'ה, דברים בסיגנון הזה. אם תרצה עוד משהו, אולי להחליף רעיונות בצוותא, אתה מוזמן. אם אתה מחפש דפי גמרא לדוגמא, שאין בהם לשון הרע, אני מצרף לך קישור.

אושרה1

New member
אוקי קודם כל מזל טוב!

בס"ד עכשיו... הישבתית אצלנו שנה שעברה עשו ת'הכתרה ואז הרב פשוט צחק על כל המורים. עכשיו אתה לא חייב נאום..... תרשום לו דאחקות על המורים מורות מזכירות מנהל/ת מה שבה לך אבל שהרב ידע להצחיק אושרה

beckham17

New member
אבל חשוב

שלא להגזים. שכל זה יהיה בגבולות הטעם הטוב, כדי שלא לעבור על ההלכה!!!

למעלה