עזרה דחוף!!!!

עזרה דחוף!!!!

בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות. אתמול החבר שלי זרק אותי, למה הוא זרק אותי?, בגלל ההתנהגות שלי, הוא אמר שהיא זנותית. זה פגע בי. הוא אמר שהוא צריך מרחב, אוויר לנשום, וזה כאשר הוא גר במרחק שעתיים וחצי נסיעה ממני. נתתי לו שתי אפשרויות, או שנשארים או שנפרדים. הוא החליט שניפרד. קיבלתי את זה קשה מדי. הוא גם חושב שהיה משהו ביני לבין חבר שלו, וזה לא נכון. הוא מאמין לחברים שלו ולא לי. היום כשהלכתי להיפרד ממנו יפה, ולבקש עוד הזדמנות, הוא הסתכל עליי במבט קר, הוא לא רצה אפילו לראות אותי. כשביקשתי חיבוק ממנו, הוא לא רצה אבל לבסוף חיבק אותי, נתתי לו נשיקה על הלחי, והוא זז. אמר לי ביי והלך. זה כואב לי יותר מדי, אני לא יודעת מה לעשות, אפילו עברה במוחי מחשבה של התאבדות, לעשות לעצמי משהו. אני לא מפסיקה לבכות ולחשוב עליו. תעזרו לי בבקשה.

seeyou

New member
"החבר שלי זרק אותי??"../images/Emo54.gif../images/Emo39.gif

את לא חפץ! - "...נתתי לו שתי אפשרויות, או שנשארים או שנפרדים!..." אז הוא בחר! - "...הוא אמר שהוא צריך מרחב, אוויר לנשום.." מה קשר ל "בגלל ההתנהגות שלי, הוא אמר שהיא זנותית". ..."הוא גם חושב שהיה משהו ביני לבין חבר שלו"... בדרך כלל אומרים ש:אין עשן ללא אש.." לא מאשים אותך במשהו...רק את יודעת את האמת ביחסים שלכם. אפילו עברה במוחי מחשבה של התאבדות??????????????????? אין סיבה שבעולם לעשות דבר כזה...לא נגמרו הגברים... נכון נפגעת עמוק... דבר ראשון היתי כותב על ניר את כול הסיבות והנסיבות שגרמו למצב של פירוד לפני שתפעלי בנידון! לרשום לעצמך ללא סינון!!! רק את האמת... אפילו התנהגות שלך עם החברים שלו...

שחיף

New member
תשובה ממבוגר מנוסה

לפי תיאורך הקצר כנראה חברך לוקה ב"קינאה פטולוגית" כלומר קנאי חולני שגם אם תשוחחי עם ידיד הוא יקרא לך זונה וכו´ ואם היה ותתחתני איתו את עלולה להיות אישה מוכה או אפילו נירצחת על ידו. טוב שנפתרת ממנו, תמצאי לך מישהו שיעריך אותך יותר ממנו ויתן לך אהבה בכמות שמגיעה לך.

איזה מן אולטימטום זה?

או שנשארים או שנפרדים? יש אפשרות נוספת? את בעצם ידעת שאין לקשר שלכם עתיד אבל לא העזת להפסיק אותו ביוזמתך, אז הצגת "אולטימטום" שאומר לו בעצם "תחליט אתה". אילו הוא היה אומר "נשארים" היית יכולה להתחיל להציב דרישות ותנאים, אבל הוא בחר להפסיק וכעת את מרגישה פגועה ו"קורבן" של נטישה. הפרידה כואבת, זה טבעי. מחשבות שליליות עוברות בראש, גם זה טבעי. אל תדחיקי את הכאב, תני לו להתבטא. יחד עם זאת, אל תהפכי את הכאב לרחמים עצמיים ולתחושת "קורבן". מתוך כאב אפשר להתפתח וללמוד. גם ללמוד את הלקחים מאי הצלחת הקשר איתו וגם עצם לימוד ההתמודדות עם כאב. החיים יזמנו לך עוד הרבה כאבים. אל תיקחי אותם כמשהו אישי שיש לעולם נגדך. תדעי שמול כל כאב שהעולם מספק לך יש גם אושר שהעולם מאפשר לך. רק צריך להתכופף ולהרים. שיהיה לך רק טוב.

לחושנית בהצלחה וחיבוק חם

לחושנית שלום ,זכרי חמודה לא קם גבר או אישה שבישבילם שווה לחשוב אפילו על התאבדות,או לבכות תמיד יבא חדש, אולי זה לטובה חפסי לך מישאו אחר הוא לא שווה אם הוא מעיז גם לקלל ולנבל את הפה את לא חבילה שרוצים טוב לא אז לזרוק , אין אדם ששווה ליפגוע בו כך לכן חמודה כחי הכול לטובה ,אולי הוא לא מתאים לך או לא המזל שלך ,שטויות יבוא חדש ואז תצחכי על הזמן שבכית בשבילו כי הוא לא שווה את זה, צאי לכי לבלות אולי תמצאי מישאו אחר שאת שווה בעינו יותר,בטוח יבוא יום ואז תחשבי עלו ואמרי לעצמך הוא לא היה שווה את זה,זכרי תמיד האבה חדשה עומדת בפתח בהצלחה בי עליזה

אלי.מ

New member
מה כואב יותר

הפרידה מהחבר,או איבוד השליטה בכך שאיפשרת לו "לעשות לך בי"ס ביחסים"? מה שמפריע לי בסיפור שלך זה שאת כנראה לא כל כך תמימה, ויעיד על כך השם שבחרת להשתמש בו בפורום .

למעלה