עזרה דחוף!

daniel37161

New member
עזרה דחוף!

שלום לכולם,
רציתי לשאול ואולי לקבל טיפים ועזרות בנושא.
יש לי חבר (לא חבר חבר) שאני מכיר אותו כ5 שנים ויש לי תחושה שאני די מאוהב בו.
אני גיי ולדעתי הוא סטרייט.
אני ממש רוצה אותו, אנחנו כל הזמן ביחד, אנחנו החברים הכי טובים.
לפני שנה היה לנו איזה קטע היות ואני ממש רציתי ואיכשהו הצלחתי לגרום לו להראות לי את שלו ולגעת בו.
הראיתי לו את שלי וגם הוא נגע.
הייתי נוגע לו דרך המכנס ואז תחתון ובאיזה יום זה קרה שנגעתי בדבר האמיתי, אחרי אותו יום הכל נגמר,
חזרנו להיות חברים טובים והכל כלא היה.
אני רוצה לציין שלפני שהצלחתי להגיע לאן שהגעתי הכל התחיל בנגיעות קטנות ולאט לאט יותר מזה אך לא הייתי מאוהב בו והיום כן.
עכשיו נראה שמשהו השתנה התבגרנו יותר והכל.
עכשיו אני רוצה לנסות ולשחזר את זה, התחלתי לגעת בו וללטף אותו ואני לא יודע איך להמשיך.
התקופה האחרונה ממש כאובה בשבילי היות ואני לא יודע מה לעשות.
חייב עזרה דחוף (ניסיונות כמו: פשוט תנשק אותו לא יעבדו מכיוון שאני לא רוצה להבהיל אותו ושזה יגמר).
תודה, דניאל.

daniel37161

New member
צודק אבל

מה אני אמור לעשות עם זה שאני מאוהב בו?
אולי הוא רוצה עוד פעם כמו שהיה?

aשרון

New member
היי דניאל...

מדבריך אני מבין שאף פעם לא דיברתם על מה שקרה ביניכם. אני חושב שעדיף לפתוח איתו את הנושא פנים אל פנים ולדבר עליו.
אני לא אומר לך לשפוך בפניו הכל ואיך אתה מרגיש אליו כבר על השיחה הראשונה, אלא לקיים שיחה חברית כזו ולהעלות את העניין שהיה ביניכם ולשאול אותו איך הוא הרגיש עם זה?

לא ציינת אם הוא יודע שאתה גיי, אם כן אז יהיה לך יותר קל ליצור את השיחה הזו איתו. אם לא, אז גם הוא כמוך בטח לא יודע מה לחשוב עליך בעניין הזה.

זה פשוט

שב ודבר איתו על הנושא.
רק אם תפתח בפניו את הנושא ותגיד לו איך אתה מרגיש, יעזור לך לפתור את העניין. כשאתה הוא זה שמרגיש את הצורך לראות איך הוא עם כל מה שקרה ביניכם, הפתרון היחיד הוא לשבת איתו ולדבר איתו.

ואל תנסה לקיים את השיחה דרך הטלפון או הודעות בפייסבוק, תפוס אומץ ותעשה את זה מולו פנים מול פנים, ככה גם אם הוא לא ירצה לדבר על זה לא יהיה לו איך להתחמק.

למעלה