עזרה דחוף!!!!!

עזרה דחוף!!!!!

מישהו בבקשה יכול להגיד לי אם כבר יש את הקליפ של בן אלמוות להורדה באינטרנט ואם יש אז מאיזה אתר!!!!!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי אני נואשת!!!!

הקליפים שם אינם עובדים!!!

וגם אם הם היו עובדים אין שם את הקליפ של בן אלמוות... והכוונה לקליפ באיכות הטובה מהטלויזיה ולא באיכות הגרוע מהטלויזיה בחול... אז מישהו יודע איזה אתר טוב אם הקליפ באיכות טובה????????? בבקשה תעזרו לי כי אני מתה על הקליפ ויש לי אותו באיכות גרוע...

gsh10

New member
כן,כנסי לכאן

זה השיר! עדיין לא הבנתי למה משדרים בו דווקה את מריצה ומרכוסון (מרכוס)

הנה הסבר מפורט ומאוד הגיוני!!!!!!!!

טוף אני אעשה את זה עם המילים כדי שתבין למה בידיוק מרכוסון ומריצה בקליפ אם רק ידעתי מה לעשות Si yo supiera como hacer מרקוס מתאהב בפרקים הקרובים במריצה כדי שתביטי בי פעם אחת בלבד Para que me mires una sola vez וכפי שמבינים הוא ביישן ומתוק ולא יעז להגיד לה את זה להיות הילד המושלם שלך Seria tu chico ideal הוא כזה ילד שבחיים לא יבגוד בה וכו´ לאהוב אותך עד הסוף Te amaria hasta el final ויהאב אותה עד הסוף אם רק ידעתי מה לעשות Si yo supiera como hacer הוא סובל מאוד שהוא רואה אותה עם אחרים כדי שתביטי בי פעם אחת בלבד Para que me mires una sola vez ולמרות הכל הוא מתבייש לדבר איתה וכזה להיות הילד המושלם שלך Seria tu chico ideal אבל......... אני מרגיש בלתי מנוצח Me sentiria inmortal. זהו ספויילר אז הקראיה תלוייה בהחלטך.... הקליפ של אינמורטל פשוט מאוד מתאר את העלילה!!!!! בהתחלה מרכוס נראה כמו חנון (חנון חנון אבל חנון חתיך!!!!!) והוא פוגש את מריצה והוא מתאהב בה.
היא לא ממש שמה אליו ובישבילה הוא רק ידיד טוב אחר כך הוא משנה את הלוק שלו ומוציא את הפוטנציאל האמיתי שלו החוצה היא יוצאת איתו קצת אבל הם נפרדים כי מריצה מיועדת לפבלווווו

למעלה