עזרה-דחוף

מירה 01

New member
עזרה-דחוף

שלום, אודה למי שיוכל לעזור או לתת עיצה. בני התגייס ביום שני לשיבטה למרות שיש לו רגישות עזה לאבק(נאמר לו ע"י קצין המיון כי בשיבטה יש חול ואין אבק) כמובן שכבר בלילה הראשון קיבל התקף אלרגיה שנימשך עד יום שני בשעה 23:00 שאז רופא נתן לו זריקה לאחר שטיפול שנתן בבוקר לא עזר והרופא לא הסכים לראות אותו לפני 23:00 שוב. למחרת ביום רביעי נשלח לרופא בבקום אך לאורטופד ו , בגלל בעיה בברך, לא לרופא אלרגיה וכשחזר לבסיס שוב נשלח לחדר המאובק וחטף עוד התקף הפעם עם קשיי נשימה לאחר שפניתי למגד נישלח היום לרופא אלרגיה שקיבל את כל המלצות רופא קופ"ח וחייב חדר היפו אלרגי ואיסור חשיפה לאבק ופטור יח"ש ולכן עוד הערב נישלח למחנה 80 לעבור טירונות אך......נתנו לו לסחוב מיזרונים מלאי אבק, הריצו אותו ( למרות הבעיה בברך) ושלחו אותו לאוהל מאובק ושוב הלילה קיבל התקף אלרגיה. במחנה 80 יש הנחיה לא לדבר עם הורים ולכן ניתקו לי את הטלפון במירפאה. הוא פנה למפקדים שלא עשו כלום ורק אחרי שפניתי עכשיו לק. פניות הציבור שדיברה עם המפקדים שלו הוא נילקח למירפאה וטופלץ ונישלח שוב לאוהל המאובק כי החדר הנקי תפוס ע"י בנות. אני חוששת לחייו של בני שמא לא ימולאו המלצות הרופא הצבאי כפי שעכשיו קורה והוא יקבל עוד התקפים. גם אם יטופל כל יום שיש התקף אין ספק שהתקפים יום יומיים וטיפול בסטרואידים מסכנים אותו. מה לעשות? למי לפנות? אני יודעת כי אני יכולה להגיש קבילה אך יטפלו בזה רק ביום ראשון והוא בבסיס בסופ"ש .אין לי טלפון של מפקד הבסיס יש לי רק של המירפאה והם מנתקים כי אסור להם לדבר עם הורים. בבקשה עזרתכם/עצתכם

עפרה ד

New member
תיכף יגיעו המומחיות, אבל לי נראה

קצין העיר, פניה שלהם עושה את העבודה בדרך כלל

Simply Be

New member
למה את לא מתקשרת שוב לפניות הציבור ?

הם עונים 24 שעות ביממה ובטח ביום שישי בבוקר, הם בטח יוכלו לדבר עם המרפאה.
למה לא נתנו לו גימלים ? להתאושש קצת בבית אחרי כל ההתקפי האלרגיה שעבר ?
אם לא יכולים לאפשר לו חדר נקי בצורה סבירה (זה לא כמו בבית אף פעם) אז שיגייסו אותו במחזור הבא .
הבן שלי עשה שם טירונות לפני כמה חודשים אבל למזלו הוא היה בבניינים .

שויו

New member
מוקד חדש של חיל הרפואה"מקול הלב"

נפתח מוקד חדש אליו גם להורים מותר לפנות. 03-9489999
הם יצרו קשר עם המרפאה בבסיס.. מניסיון קודם שלי, במוקד הקודם ,טיפלו בזריזות ויעילות.
בנוסף, תמשיכי לטפל מול קצינת פניות הציבור של צה"ל בדחיפות.

שויו

New member
פולי

לדעתי כדאי לשמור את הקישור הזה במאמרי הפורום. מידע חשוב ...
תודה

מירה 01

New member
עדכוןלא נעים

בני הגיע למנחה 80 ביום חמישי בלילה עם המלצה של רופא צבאי שלא כובדה קיבל כבר באותו הלילה התקף שהחמיר במשך היום ונאלצו לפנות אותו לבית חולים הלל יפה. שם לאחר טיפול שוחרר עם המלצה למנוחה מוחלטת בבית במשך יומיים ואת השבת עשה בבית. מחר כשיגיע לבסיס ואם לא יהיה חדר מוכן(סביר להניח שבשבת לא יעשו כלום לגבי זה בבסיס)התבקשנו להתקשר מיידית לפניות הציבור, גם אני וגם החיל והבטיחו שהם יטפלו בזה מיידית היום בערב אשלח פקס לשם ובו פרוט השתלשלות העינינים.
תודה לכל המגיבים

אלרן08

New member
תפני לנציב קבילות חיילים

הם יעילים ומטפלים מהר והערב תלכו לביקור חולים ותוציאי עוד גימלים שלא יחזור, תבקשי מהם שלא יחזור עד שלא יסדרו לו תנאי שירות נאותים
אני אכלתי איתם הרבה קש ונציב קבילות הם היחידים משטפלים מהר ומגיבים

למעלה