עזרה דחוף

עזרה דחוף

שלום אני חדשה! שאלה חשובה: האם התחילו השידורים של המורדים? כי כפי שהבנתי זה אמור להתחיל בספטמבר מתישהו בערוץ פוקסקידס! אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו!

../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif...תשובה.....

כן היא תהיה בפוקס קידס.....ב-22 לחודש הזה(עוד 22 יום איזו היתרגשות...!)ואם היית קונה ויוה פלוס אז היית רואה שיש שם [URL='http://'] כתבה גדולה עליהם עם תמונות!!![/URL] אז כדאי לקנות..... מקווה שתשתלבי בפורום.....חגית

תודה רבה לך חגית!

קודם כל תודה על התשובה רק אם תוכלי לומקר לי באיזו שעה זה יהיה אני אשמח! ודבר שני בקשר לויוה אני כבר שלושה ימים רצה אחרי המכולות בכדי להשיג ועוד לא הגיע!

omer wild

New member
איזה כיף לכם...

לפי השעה שאני רואה שכתבתם את ההודדעות זה היה בבוקר ! והייתה לכם שביתה...ולי לא
זה לא פייייייר !! אני חזרתי לפני חצי שעה הביתה...ואתם רק אולי לפני חצי שעה התעוררתם לכם...

Bלוסום

New member
זה בסדר גם אותי דפקו!

אני עולה לכיתה ט´ ואני מהסתדרות המורים אז הלכתי היום לבצפר(המסריח)

בבקשה ו.....

זה יהיה בשעה 7:00 ובקשר לויוה זה כבר יצא קניתי.....רוצה הוככות: גוסטבו ברמודס בשער מצורף פוסטר של דניאל מרק נשיקה-ויקטור נורייגה מצורף לוח שנה מה עוד?! ארסלי גונסלס מתגרשת הגיליון בצבע כחול חזק אתם זוכרים את הילדה הזאת שבאה לנטליה אורירו ופגשה את המורדים...גם אליה מסופר הינה תמונה
אז בקיצור שווה לקנות

קמי1

New member
הילדה הזאת מעצבנת אותי!

איזה מכוערתתתתת דורשת כאאאפפפההההההההההה דיייי די איזה כיעורררררררררררר והיא היצטלמה עוד כמה חראמ של ילדה זאתי..

למעלה