עזרה! דחוף!

ללו

New member
עזרה! דחוף!

אני לא מוצאת אודישנים בעצמי, ודי מתפדחת מללכת ו"להציע את עצמי" לסוכנויות, אבל אם אני חייבת אני אלך...כמובן.... השאלה שלי היא כזאת-יש לכם מידע על אודישנים בזמן הקרוב? לא משנה למה הם....טלויזיה, תיטרון, דרמה, קומדיה, הכל.... ואם לא, מישהו יכול אולי לתת לי טלפון ו\או כתובת של סוכנויות שחקנים? ופחות או יותר כיוון? אני לא ממש יודעת מה להגיד להם כשאני מגיעה או מתקשרת.... תודה, רבה רבה רבה!

joy4

New member
ל-ללו...

אז ככה... אם את ממש לחוצה על ללכת עכשיו לאודישנים אז כדאי לך לאזור אומץ וללכת להרשם באחת הסוכנויות שבארצינו הקטנטונת! לפני שאתן לך כמה שמות עוד אוסיף ואומר שמידיי פעם אכן מגיעים לפורומים כל מיני אנשי קולנוע, לפעמים גם תיאטרון ומזמינים את הקהל הרחב לאודישנים! אבל מה לעשות זה קורה מעט, הכי כדאי לך ללכת להרשם באחת הסוכנויות. אז היה נחמד גם לדעת בת כמה את ומאיפה אבל זה לא חובה.... אל תתביישי להתקשר, אם זה חשוב לך אז תעשי את המאמץ, אם את מתביישת אז איך יהיה לך אומץ לעלות על הבמות, להיות מול מצלמות???.... בכל מקרה, אין לי ממש טלפונים אבל יש לי קצת שמות: לבנה חכים רודיקה אלקאלעי פרי כפרי take2 זהר יעקבסון בטח יש עוד..... שאלתי בת כמה את בגלל שלא כולם מקבלים בכל גיל, ולא כולם מקבלים אם לא עברת לימודים בבי"הס ללימודים גבוהים למשחק! אז שיהיה לך בהצלחה!

ללו

New member
תודה! בכל אופן, אני עוד מעט בת 17 ,

ואני גרה בחולון אבל אני ניידת... וכבר אמרתי שאני אתקשר בכל מקרה למרות שאני מתביישת....
אגב, אין קשר בין להתבייש להתקשר לבין לעמוד על במה ומול מצלמות....לפחות לא אצלי... לפי מיטב ידיעתי אני עדיין לא יכולה להתקבל ללימודים גבוהים לא? כלומר, אני עדיין בתיכון... בכל מקרה, תודה שוב! ואם יש מישהו עם טלפונים וכתובות אני נורא נורא נורא אשמח לדעת

למעלה