עזרה דחוף....

worryied

New member
עזרה דחוף....

שלום, יש לי כמה שאלות חשובות: האם ניתן להידבק באיידס מזיעה? אפילו אם היא באה במגע בפצע פתוח?? וכיצד יכולים להיבדק לנשאות המחלה? ואחרי כמה זמן מומלץ לפנות לבדיקה לאחר חשד ההידבקות?? והאם ניתן לעשות בדיקה אנונימית לחלוטין ללא מסירת פרטים מזהים כגון שם, מס´ ת.ז ןכו´.. כלומר לבוא להיבדק ולבוא בשנית רק לקחת את התשובות. התודה תודה רבה!

זיעה אינה מעבירה איידס

אין נגיפי איידס בזיעה. מומלץ לבצע בדיקה לנוגדני איידס 3 חודשים לאחר החשיפה. במרפאות הועד למלחמה באיידס ניתן להבדק בלי צורך להזדהות. אני מבקש ממנהל האתר שיפנה אותך אל כתובות המרפאות ומועדי פתיחתן.

worryied

New member
משהו קטן....

איך מתבצעת הבדיקה האנונימית, לא מבחינת לקיחת דם, אלה מהי הפרוצדורה וכמה זמן היא לוקחת... ואשמח אם אקבל איפה ניתן לעשות זאת באנונימיות, דרך אגב, אני קטין... אני עדיין יכול לעשות זאת אנונימי?? בתודה רבה רבה אמשת שמנהל האתר ישלח לי פרטים, אך אני לא מבין כיצד אני אקבל אותם...

תשובה

במרכז לבדיקקיות אנונימיות נוטלים דם ושולחים אותו למעבדה של מרכז מוכר לבדיקת איידס.אתה מקבל מספר קוד. אתה מוזמן לקבל את התוצאה 3 ימים אחר כך. עליך להביא אתך אז את מספר הקוד שקבלת. על פי החוק בישראל מותר לבצע בדיקת איידס לקטין גם ללא ידיעת הוריו וללא הסכמתם. אני אבקש ממנהל האתר לענות לך בעניין מיקום המרפאה. היכן אתה גר? אוכל לתת לך את המידע שאתה מבקש על הקרוב למקום מגוריך.

בדיקות אנונימיות לתובב רעננה

בתל אביב, רחוב גאולה 10א(פינת הירקון) קומה ג´, טל 03-5100520 בימים ב´ וד´ בשעות חמש וחצי עד שמונה בערב. ובימי ו´ בשעות 10 עד 13.

worryied

New member
ממש תודה

אבל זה בסדר, אני הולך עם אח שלי.... עוד משהו קטן... וסליחה על ההטרדה. מה אחוז הנכונות בבדיקה? אם אומרים שאין נשאות, זה ב 100 אחוזים ללא עוררין נכון?? או שישנו סיכוי ואפילו הקטן ביותר שהבדיקה טעתה בהבחנת הנוגדנים? רציתי רק להגיד לך שעזרת לי מאוד!! ממש תודה! מי יתן וירבו אנשים כמוך...

למעלה