עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דחוף!!!!!!!!!

orly co

New member
עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דחוף!!!!!!!!!

שלום רב, אני נכנסתי לבית חדש לפני כחודשיים ולא עשיתי ניקיון היסודי של הבית עם פוליש וכו' מבחינה כלכלית ועכשיו אני מצטערת.השאלה שלי עם מה אני יכולה לנקות את הריצפה ואת הקרמיקה שתשאר נקיה מבלי שכבה לבנה של רובה שזה חוזר כל הזמן וגם עם מה אני יכולה לנקות את מדרגות משיש. אשמח אם משהו יכול לעזור. אורלי

איריסג

New member
כבר חשבתי שזה עניין של חיים ומוות...

למה לפתוח הודעה כל עשרים דקות??? נראה לך שאנחנו חיים בתוך הפורום?

orly co

New member
אני פשוט מיואשת

כל יום אני שוטפת את הריצפה וקרמיקה והכל נראה כאילו כלום לא עשיתי. פשוט נמאס לי

בינא

Member
המסת פוליש מבוצעת עם ממיסים מתאימים.

אסור לבצע פוליש על קרמיקה. מה שקורה הוא שיש לך שכבה של פוליש על חומר מזוגג ולכן את למעשה קיבלת שכבה עם שריטות הגורמת לרצפה להראות מלוכלכת כאשר מתיבשים מי השטיפה. האמצעים להורדת הפוליש הזה הם אמצעים מקצועיים ולכן רצוי לביא בעלי מקצוע לבצוע הניקוי של הפוליש הזה. מהקריאה לעזרה אני למד שאין לך מושג מה שמו לך על הרצפה ולכן יכול להיות שעליך לחפש חברה שיש לה מכשירי ניקוי רצפה עם מברשות קשות שפשוט יורידו פיזית את שכבת הפוליש מהקרמיקה. לקרמיקה זה ל יגרום שום נזק. חברות כאלה ניתן למצוא בדפי זהב או תכתבי "ליטוש רצפות" ב-גוגל ותבחרי מי שנראה לך הכי מתאים. ללא ספק זה יגרום להוצאת כל הריהוט מהחדר בו מבצעים את העבודה ועליך לבקש ניקוי רטוב כדי שהבית לא יתמלא באבק. זה גם ייקח כמה ימים ויגרום למהפכה בבית ןיעלה לא מעט כסף. תלמדו להבא: לא עושים פוליש על קרמיקה !!!

calya

New member
היא כתבה שהיא לא עשתה פוליש.

היא מתלוננת על "הלבן של רובה" שיוצא מבין המרצפות ונמרח על הרצפה.

orly co

New member
עדיין לא עשו פוליש

סליחה אם הטעתי מישהו אבל לא עשו אצלי שום פוליש אני לבד שוטפת ומנקה כל יום הרצפה ואת הקרמיקה בשירותים ומקלחות, אבל הלבן של הרובה נשאר כל הזמן, כבר ניסיתי אפילו עם חומץ וזה גם לא כל כך עוזר והכוונה שלי היתה האם מישהו יכול לתת שם של החומר לקרמיקה ולריצפה גרניט פורצלן. תודה

THE UNDER TAKER

New member
חומצת מלח פשוטה תסיר שאריות של רובה

לא להשתמש על שיש ואבן טבעית , רק על קרמיקה .

orly co

New member
מה מינון?

שמעתי שזה מוריד את הרובה האם זה נכון? מה לגבי מדרגות משיש? עם מה צריך לנקות ואיזה חומר נגד החלקה שמים?

THE UNDER TAKER

New member
לא לפחד ! להוריד את הרובה לוקח יותר זמן

פשוט מעבירים את החומצה עם מגב על כל האריחים ושוטפים עם מים בכדי לבטל את הפעולה . המינון הוא - כפי שהיא לא לדלל , מים מבטלים את הפעולה של חומצת מלח .

למעלה