עזרה דחוף!

אוגם

New member
עזרה דחוף!

אני והקבוצה שלי צריכות להמציא ריקוד ובחרנו בגן שעשועים בתור נושא. מצאתי איזה חמש מנגינות יפות אבל כל אחת מהן טיפה עצובה ואני לא בטוחה ששאר הבנות יאהבו אותן...(למרות שאני מתה עליהן)... אז אם למישו יש מנגינה יפה, עם מילים או בלי מילים, שמתאימה בכלליות לרעיון של גן שעשועים (ושתיהיה עליזה, עדיף) אני ממש אשמח(=

Only Dance

New member
דווקאט ייחודי מנגינה עצובה לגן שעשושים.

יכול להיות קונטרסט מעניין - שצריך להתכוון אליו כמובן, ולהתחבר אליו. תחשבי על זה. אני לא רוצה לכוון אותך כאן, אני רואה משהו מיוחד בגן שעשושים עצוב - אם המשפט הזה יפתח אצלך משהו - תנסי לחשוב טיפה ואולי תגיעי למקומות רחוקים עם משפט המפתח הזה, גן שעשושים, סוג של עצבות. נסי וגלי :)) אם בכל זאת תרצי שאני ארשום לך למה זה נשמע מעניין וייחודי דברי איתי :) קאטי

אוגם

New member
חחח

זה ב ד י ו ק מה שאני חשבתי עליו. כשהחלטנו על נושא של גן שעשועים וניסינו למצוא רעיונות הדבר הראשון שעלה לי בראש זה משהו שמח כזה וצבעוני. שנייה אחרי שזה נכנס לי לראש החלטתי שזה מופשט מידי. זה כאילו הדבר הכי בסיסי שאפשר לחשוב על גן שעשועים. אין בזה בכלל עומק. ואז עלה לי לראש הגן שעשועים העצוב...כמו זה שרואים נטוש כשכבר חושך אני חושבת שזה ממש יפה, ואפשר לקחת את זה למלא מקומות מעניינים. ושבמקום לעשות מה שכל קבוצה אחרת הייתה עושה בקשר לגן שעשועים ללכת על משהו שיותר מעורר לחשיבה... אבל הבנות האחרות שאיתי בקבוצה החליטו שזה דיכאוני מידי...אני חושבת שאולי עוד שנה ככה הם יבינו את הפאנץ ליין ואז אולי נעשה את זה(= וגם מצאתי מוזיקה מושלמת בשביל הרעיון. הקצב ממש מתלבש בול על הרעיון של גן שעשועים עצוב...אבל ניחא. שנה הבאה(=

talupa

New member
יש לי משהו שאולי יתאים...

זה לקוח מהסרט "אמילי" אני לא יודעת אם זו מנגינה שמחה, אבל תמיד כשאני שומעת את זה אז אני מדמיינת לעצמי לונה פארק ריק, וכשהמנגינה מתחילה זה כאילו שהוא מתעורר לחיים לבד... (וואי, פאדיחות לעצמי) קיצר- אם את רוצה לשמוע אותה, כנסי לפה : http://www.youtube.com/watch?v=8ACiYeerFWo אל תתיחסי לתמונות שמוצגות שם.. אני מקווה שזה טוב..

למעלה