עזרה דחוף

suprman373

New member
עזרה דחוף

יש לי אופנוע עכשיו הוא חנה בערך 8 חודש בלי שהנעתי אותו עכשיו אמרו לי שעם אני ינסה להניע אותו בלי לעשות לו טיפול ילך לי האופנוע זה נכון ?????

תרגע../images/Emo13.gif

לא ילך האופנוע ולא כלום, סביר להניח שהלך לך המצבר- תחליף אותו. וגש למוסך..

suprman373

New member
המצבר שלי בסדר גמור נתקתי אותו ולמה דחוף

כי לא הייתי בארץ והאופנוע נשאר פה ואני דודא לנסוע בוא בקיצור אפשר תושבה יותר ברורה להודעה הראשונה המצבר שלי עובד בדקתי את זה רק לא ניסיתי להניע אותו והשאלה עם אני צריך לעשות טיפול כול המוסכים סגורים עכשיו ואין לי את מי לשאול

bulb

New member
אחרי שמונה חודשים בטח תוכל להתאפק עד הבוקר

כשיפתחו את המוסכים. "דחוף" זה כשאתה תקוע באמצע המדבר, בלי מים ואוכל, זאב מנשנש לך את הרגל ונשאר לך חצי קו בסוללה של הסלולרי. קצת פרופורציה לא תזיק.

menihe

New member
שכחת לציין שהפלאפון מצפצף על סוללה חדשה...

מסכן הזאב, בטח מזה רעב...

kangal

New member
../images/Emo6.gif |מתגלגל| נפלה ה../images/Emo72.gif

עוד עם כל נבלות התנים שעקפתי בערב...

רמי בר1

New member
זה כבר ממש חרום.זאב לא מנשנש לך

רגל אלא אם הוא מצוייד כהלכה בכלבת.

z x 7 r

New member
פפססט! כנס דחוף אחי!!!1

נקודות ופסיקים, יד ראשונה במצב מעולה, מעוניין ? אעשה לך מחיר חבל"ז אחי.. לא תצטער.. ..... ,,,,,..............................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,..............................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,..............................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,..............................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..............................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,..............................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,..............................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

למעלה