עזרה דחוף

beautiful girl3

New member
עזרה דחוף

בת 17 אני לוקחת גלולות למניעת הריון ''מרסילון'' במשך כ-4 חודשים. החודש האחרון קצת זלזלתי ולא לקחתי את הגלולות בשעה הקבועה (10 בבוקר) אלא לקחתי כל פעם בשעה אחרת (אבל אף פעם לא עליתי על למעלה מ12 שעות) שבוע שעבר היה זה השבוע השלישי והאחרון לחפיסת הגלולות, ביום לפני הגלולה האחרונה(יום שני) שחכתי לקחת את הגלולה ולקחתי אותה במקום ב10 בבוקר, ב-2 בלילה, באיחור של כ14 שעות . יום למחרת (יום שלישי)לקחתי את הגלולה האחרונה כרגיל. יום שישי (כאן הייתי נמצאת כבר בהפסקה של השבוע)קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם החבר שלי. בארבעת החודשים האחרונים אני מקבלת מחזור קבוע ביום שבת. הפעם לא קיבלתי(אתמול). חבר שלי קנה לי פוסטינור ושתיתי אותו. לאחר כמה שעות יצא לי דימום, אבל לא מחזור אלא מאין דימום חום כזה מוזר. אני לא יודעת עם זה מחזור או לא, ואני לא יודעת מה לעשות יש סיכוי שאני בהריון?? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מאד לחוצה.

beautiful girl3

New member
המשך

שכחתי לציין שביומיים האחרונים הבטן שלי קשה ומדי פעם יש לי קצת כאבי בטן מוזרים

עזרה דחוף

תראי, מכיוון שמדובר ביומיים האחרונים לחבילה, הסיכוי שיהיה ביוץ ותיכנסי להריון בשלב הזה מאד נמוך . הדימום שהיה לך הוא , קרוב לודאי, בגלל הפוסטינור . מה שאת צריכה לעשות זה להמתין את כל השבוע הפסקה ואם בכל השבוע אין מחזור כמו שאת רגילה, עשי בדיקת הריון ( ביום האחרון של ההפסקה). אם היא יוצאת שלילית ( את לא בהריון) אז המשיכי את החבילה הבאה. בכל מקרה, אם את לא מצליחה להסתדר עם לקיחה סדירה של הגלולות אני מאד מציעה שתגשי לרופאת הנשים שלך על מנת שתתאים לך אמצעי מניעה שלא דורש לקיחה יומיומית. אולי כך יהיה לך יותר קל.

למעלה