עזרה דחוף!!!!!

EDEN5785

New member
עזרה דחוף!!!!!

מופיע הודעה (מסך כחול אותיות באנגלית), והמחשב עושה הפעלה מחדש מהה הבעיה אציין שזה מחשב נייד

kobi 23

New member
ככל הנראה

מדובר ככל הנראה בתוכנה או חומרה ששינת/הוספת לנייד לאחרונה. אני לדוגמא קיבלתי את זה לאחרונה בגלל שינוי הגדרה קריטית בביוס.לאחר שנכנסתי לשם וסידרתי את זה לא הייתה בעיה. אם לא שיחקת בביוס,תנסה להיכנס לווינדוס בSAFE MODE (אני לא זוכר איך עושים את זה,נדמה לי F8 לפני עליית התוכנה). ולהסיר כל תוכנה ו/או חומרה שהוספת לפני שקיבלת את המסך הכחול. אם כל זה לא עוזר,מציע לך לחשוב על החזרת המחשב למצב ברירת המחדל שלו. בכל מחשב נייד יש את האופציה הזו,או בדיסקים מיוחדים או שזה "בילט אין" במחשב,עיין בחוברת של המחשב

kobi 23

New member
ועוד משהו שעולה לי בראש

ויסלחו לי כל המומחים פה אם אני אומר משהו לא נכון. אם זה בגלל הגדרה של כרטיס הרשת לא תקינה,תנסה לכבות אותו.אולי אז זה יעלה. סתם משהו שחשבתי עליו, ועכשיו....בחזרה למשחק (של מכבי)

ali052

New member
זה יכול להיות בגלל 10000000 סיבות..

אני מציע שתירשום את המספרים שרשום במסך הכחול למטה , ותכתוב לנו כאן בפורום = בהצלחה!

EDEN5785

New member
תודה לאלה שעזרו, התקנתי XP מחדש

לא היה מנוס מלפרמט!!!

EDEN5785

New member
אגב , וזה עזר הכול פיקס

אתה שאמרת כרטיס רשת, אני גולש דרך ראוטר = חייגן אוטומטי

Y. Welis

New member
היה, אם היית כותב את פרטי ההודעה

כי עכשיו היא יכולה לחזור אליך מבלי שתדע מה עשית.

Y. Welis

New member
אמרתי למפרמט שאילו הוא היה מעלה את ההודעה

של השגיאה, ניתן היה לומר מה היתה הסיבה לה. מאחר והוא לא עשה כן, היא עשויה לחזור שוב מאותה הסיבה.

kobi 23

New member
../images/Emo45.gif

הבנתי אותך,הבעיה היא שהמסך הזה מתחלף מהר מדי,אני אף פעם לא הספקתי לרשום או להבין מה השגיאה שם.... טוב,זה כנראה בגלל שאני מאוד מוכשר. בכל מקרה,אצלי זה תמיד קרה בגלל דרייבר כזה או אחר/חומרה או תוכנה שהוספתי/הסרתי בחוסר זהירות. לאחר שסידרתי את הבעיה,אם זה בפירמוט או בכניסה בSAFEMODE הבעיה נפתרה. יש לציין שכל פעם זה היה בגלל משהו אחר (כך זה נראה לי) להבא,אני אנסה יותר להתאמץ ולרשום מה שכתןוב

RoyBO

New member
אפשר להגדיר למחשב לא לעשות הפעלה מחדש

מיד עם תקלה. ככה נשאר המסך ועושים הפעלה מחדש ידנית

Y. Welis

New member
ב-XP SP2 כשלוחצים על F8 יש שורה שאומרת

שהמחשב לא יופעל מחדש אחרי הודעת שגיאה. צריך לבחור אותה ואז היא תישאר.

EDEN5785

New member
Y. Welis אפשר הסבר לעומק ? איך עושים?

פרט יותר בבקשה, לאחר שנכנסים ל F8 , על איזה שורה בדיוק אתה מתכוון תסביר לעומק אם יש תמונות יותר טוב.

bar666xp

New member
עזוב תעשה ככה...

כנס ללוח בקרה --> מערכת ... או לחיצה ימנית על סמל המחשב שלי--->אפשרויות. ו............... תמונה מצורפת..... תוריד את הV הזה.

bar666xp

New member
נ.ב. המחשב לא יאתחל הוא ישאר עם החלון הכחול

כדי לאתחל ב99% יהיה צורך להחזיק את מתג/כפתור ההדלקה/כיבוי לכ5שניות... {כיבוי כפוי} ולהפעיל מחדש.

kobi 23

New member
יפה מאוד תודה

אבל חשוב להזיכר שאת הפעלה הנ"ל ניתן לעשות כפעולה מונעת.כאשר הווינדוס עובד כשורה הרי אי אפשר להיכנס לווינדוס כאשר מופיע המסך הכחול,אלא אם כן ניכנסים בSAFEMODE וגם אז לא תמיד... את הפעולה מהבוט שהציע WELIS ניתן לעשות בלי קשר.גם מיד אחרי שהווינדוס הזה מתחרפן

למעלה