עזרה דחוף!!!

caman

New member
עזרה דחוף!!!

קודם כל חג שמח לכולם... התקבלתי לקמרה אובסקורה ולמכון אבני בתחום העיצוב והבעיה הקלאסית היא שאני לא יודעת במה לבחור...מצד אחד מכון אבני מוכר ע"י משרד החינוך וניתן להוציא תואר בנוסף לתעודה שלהם...מצד שני האם לקמרה אובסקורה יש שם מספיק טוב בכדיי להתעלות על הפלוסים האלה....ובכלל איפה יותר טוב ללמוד? תודה מראש

yossi_maoz

New member
בתור בוגר של אבני

אם הם עדיין מתייחסים לתלמידים כמו שהם התייחסו אלי (סיימתי לפני שבע שנים) הייתי מייעץ להתרחק מהמקום. "קמרה" עולה עליו עשרות מונים. במקצוע שאת/ה מתעדעד/ת ללמוד, "הכרה של משרד החינוך" תעזור לך רק במקרה שתצטרכ/י להרשם כמובטל/ת בלשכת התעסוקה לצרכי קבלת דמי אבטלה...

yanivfel

New member
אני מכיר כמה שעזבו את אבני

ועברו ללמוד בקמרה. בתור בוגר קמרה אובסקורה במחלקה למדיה דיגיטלית, ובתור מי שהרצה שם, אני יכול להגיד לך שאין תחליף הולם. לא רק זה שרמת הלימודים מעולה, אלא גם שבתחום המיחשוב (הדמיה ממוחשבת) הם עולים בכמה מידות על בצלאל. יש גם צדדים פחות חיוביים בקמרה. הרי אין דבר בעולם שהוא רק טוב. תמיד יש דברים שהם שליליים לצד החיוביים... כך למשל (לפחות בתקופתי), הגיעו לקמרה תלמידים שהם בנים למשפחות עשירות, ובתור היותם שכאלו, הם לא התאמצו ליצור, לעמוד במטלות וגם לא ממש התעניינו לעבוד בתחום המדיה הדיגיטלית בעבודות של מעבר לשעות הלימודים. למה אני מספק לך את זה? כי אתה צריך לדעת שאם אתה רוצה להכנס לקמרה ולהוציא משם את הטוב ביותר, אתה חייב להיות "אינוידואל" כלומר אדון לעצמך - אתה חייב לדעת שאתה רוצה להוציא את הטוב ביותר מעצמך ולא להתרגש מאנשים סביבך - לא לתת לזה שאחד מהם מגיש עבודות כדי לצאת ידי חובה, להשפיע עליך. לדעת שבכל שלב אתה שואף להביא את עבודת המילניום שתפיל את כולם! אשמח לענות על שאלות נוספות שיעלו. בהצלחה.

yonabarak

New member
פרט עוד בבקשה

כמה שנים, מהי תוכנית הלימודים, איזה קורסים יש, כמה אפשרות בחירה. האם יש כיוון יותר אומנותי, או יותר מסחרי? איזה מורים טובים מלמדים?

tal5465

New member
חד משמעית: קאמרה אובסקורה.

ומבחינת תואר אין בעיה, תשלימי בסוף הלימודים עוד מספר קורסים באוניברסיטה הפתוחה - ויש לך תואר של האוניברסיטה הפתוחה (היא מכירה בלימודים בקאמרה אובסקורה כלימודים אקדמיים לכל דבר).

למעלה