עזרה דחוף!!!

Guy H

New member
עזרה דחוף!!!

אני חייב לברר כתובת IP של מישהו עדיף דרך ה ICQ זה לא ישמש לפריצה פשוט מישהו מטריד אותי דרך ה ICQ ואני רוצה לברר מי זה אם מישהו יוכל לענות לי כבר היום זה יעזור

יונתן857

New member
תשובה

פשוט מאוד, תוך כדי דיבור איתו או אפילו יותר טוב, שליחת קובץ. פתח חלון דוס דרך תפריט התחל. בדוס אתה מריץ את הפקודה: netstat נטסטאט נועד להראות את כל החיבורים שיש למחשב לך עם הרשת כולל פורטים (בזמן הנתון בו אתה מפעיל את הפקודה) אל תשכח כשאתה עושה את הפרוצדורה הזאת לא להיות מחובר לשום אתר ושהקשר היחיד לרשת יהיה האי סי קיו (יהיה לך יותר קל לגלות את הפרטים ככה) אחרי שקיבלת את הטבלה שנטסטאט רשמה לך תסתכל מתחת לשורה: Foreign Address אם סגרת הכל ואתה רק באי סי קיו צריכות להיות לך סך הכל שתי שורות. האחת היא האי סי קיו שלך שמחובר לשרת של אי סי קיו. שהוא (אם לא שינית כלום באפשרויות של האי סי קיו) צריך להראות כך: **.**.**.**:5190 (כוכבית = מספר כלשהוא) השורה הבאה שתקבל תהיה החיבור שלך עם המשתמש שעליו אתה רוצה פרטים.. המספר שמצד ימין ל-: הוא הפורט עליו האי סי קיו שלו עובד. המספר או השם שמהצד השני של ה-: זה האי פי.. ------------------------------ יונתן857

cool2

New member
שמע...........

לפעמים קשה לעבוד עם נטסטאט, כי לפעמים זה פשוט לא נכון, וזה מנסיון אישי, יודע מה אולי זה טוב אבל אם לא צור איתי קשר יש לי תוכנה שרושמים בה מספר איי סי קיו וזה מיד מביא את האיי פי בלי שום מאמץ.

LordNor

New member
יש אפשרות להוריד "פאטץ" לאיסיקיו

שיוסיף אפשרות לראות אי פי של כל אחד באינפורמציה.

eligrt

New member
חברה... יש סימן שאלה בהודעה שלי../images/Emo22.gif

לא אמרתי שיש תוכנה כזו ל MSN אלא שאלתי אם יש כזו

למעלה