עזרה דחוף!! namacbook or not??

leeeraz

New member
עזרה דחוף!! namacbook or not??

שלו ם שלום אני נמצאת כרגע בארה"ב ובקרוב חוזרץ לארץ. אני מעוניינת לקנות מחשב נייד ומתלבטת בעיקר על הmacbook. הבעיה זה שהרבה ישראלים מנסים להוריד אותי מהרעיון משום שאין תמיכה מספקת בארץ לחברה. ולכן כל תיקון יהיה כרוך בהוצאות רבות. השאלה שלי היא האם זה נכון בכלל? משום שאם אתה סטודנט אתה מקבל ביטוח למחשב אוטומטית ל3 שנים... האם בארץ מקבלים את זה? ובנוסף האם יש מחשבים pc שבאותו רמה של המאק (גם מבחינת משקל) אבל בערך באותו תווך מחירים? כי בינתיים מה שאני רואה זה שברמה של המחשב הזה הpc הרבה יותר יקר ופחות נייד אני ממש אשמח לעצות ודגמים!!!

bar666xp

New member
בארץ הMAC יקרים יותר מהPC עד כמה שזכור לי

יש יבואן שאישית אין לי ניסיון איתו... אבל לפי מה ששמעתי רמת השירות שלו לא מזהירה... כמה דברים שכדאי לעשות... לבדוק כי תקבלי מהיבואן/חברה אחריות בארץ ומה היא כוללת... {זה מצריך לצור קשר עם היבואן/חברה בארץ} לא לכל דגם של כל חברה תוכלי לקבל ביכלל שירות בישראל ולפעמים יש אחריות חלקית {חלקים כן עבודה לא וכדומה}. דבר נוסף שכדאי לקחת בחשבון הוא תוכנות ומערכת הפעלה.... לא הכל קיים תחת OS-X מה שאומר שיתכן ויהיה לך צורך להתקין 2 מערכות הפעלה = תופס יותר שטח/נפח בדיסק הקשיח... מה שמחזיר את שאלת השימושים!!! אם המחשב מיועד לגרפיקה וכדומה סביר מעוד שהMAC היה משתלם יותר {ברובם אאל"ט כ.מסך X1600 צפונה ומעבדי אינטל מסדרות T5000/T7000}. אגב המון אנשים במיוחד בישראל אכלו טוב טוב את המעבדי הG4 ועוד יומרו שהוא טוב יותר מכל מה שהיה {בפועל הוא מעבד ישן ומיושן ועוד אחת מהסיבות למה אפל עברו למעבדי אינטל}. אגב עד כמה שזכור לי בראה"ב תחרות המחירים היום היא בין HP לDELL, LG ועוד כמה {אגב גם בישראל}... למעשה ההבדל העיקרי/היחידי היום בין PC לMAC זה הOS {מערכת הפעלה}.

למעלה