עזרה דחוף

Ed Hunter

New member
עזרה דחוף../images/Emo70.gif

אוקיי אז ככה... יש איזה ילדה אחת לא יודע אם להגדיר אותה כידידה או כחברה, בקיצור היחסים שלנו עכשיו בשלב קצת לא מוגדר כזה... אנחנו יעני ביחד אבל לא פורמאלית, קיצר מסובך... ההורים של הילדה עכשיו בתהליך גירושין והילדה גרה אצל הסבתא... ואתמול ההורים שלה הודיעו לה שהיא עוברת עם האמא לקנדה ביום ראשון הקרוב-ז"א מחר... היא הודיעה לי את זה בערב והיתי די בשוק ולא ידעתי אפילו מה להגיד כי הקשר שלנו רק התחיל להיתפתח והנה ככה הוא נקטע... עכשיו החלטתי שהיום בערב אני חייב לעשות משהו לפני הפרידה איתה... הבעיה היא שאני לא מוצא שום דבר כזה שיהיה משמעותי מספיק בישביל פרידה... אז אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לישמוע...

*superstar*

New member
עכשיו עוברת לקנדה??../images/Emo12.gif

אוחח איזה מעצבן זה.. אני לא ממש חושבת שיש לך מה לעשות עם זה.. זה לא תלוי בכם.. ומערכת יחסים במרחק כזה לא תעבוד בחיים...
אוף איזה דיכאון
*דיד*

לא משו

New member
לפי דעתי

תגיד לה איך אתה מרגיש או תראה לה איך ותראה לה שלא תשכח אותה סטייל משו רומנטי

Stillwater

New member
לפני שנתיים...

חבר של חברה שלי טס עם המשפחה לדנמרק ואני זוכרת כמה שזה היה עצוב וחברה שלי ממש נשברה מזה וגם הוא. ואחרי שפגשתי אותה כתבתי את הסיפור הזה, אתה מוזמן לקרוא, קצר אבל אפשר להבין בגדול את הרעיון. זה לא פשוט שמשהוא שאתה אוהב פתאום קם ונוסע למקום רחוק כ"כ. אולי עדיף לך לוותר על האהבה ולהמשיך האלה ועם זאת לשמור על קשר, יש כ"כ הרבה דרכים היום לשמור על קשר!

Stillwater

New member
ורעיונות...

אין לי ממש... תעשה לה משהו שרומנטי אולי שהיא לא תשכח את זה וגם תתן לה משהו שהיא יכולה לקחת איתה שהיא תסתכל בזה ותזכר בזה שיהיה לה קשה, או משהו כזה... אני ממש לא טובה בהצעות כאלה, מצטערת!

N I R VA N A

New member
כמו שכבר אמרו לך

תעשה משהו רומנטי - לדוגמא פיקניק ליד הים, תראו את השקיע בלה בלה בלה... ותקנה לה איזה מזכרת (שרשרת או משהו כזה...)

למעלה