עזרה, דחוף

kaulem

New member
עזרה, דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חדש פה, נעים מאוד, ולמנהל הפורום חבל"ז, במקרה קוראים לערוץ שלי בדאל נט ככה! אז לגבי העזרה: אני בונה סקריפט שלי ואני בשלבים מתקדמים, הדברים שאני צריך עזרה בהם הם: א. הגנות: הגנת פרסום בערוץ, פרסום בפרטי, והצפות. ב. שמירת לוגים. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד, ואני מודה לעוזר מראש... מדי פעם אני אפרסם פה פקודה או שתיים בשבילכם, ויש לי כמה מגניבות!

havlaz

New member
שלום שלום!

נשמח לראות קודים שלך. בקשר לדברים שאתם צריך עזרה פשוט דבר.. תסביר מה אתה מנסה לעשות, תראה תקוד שניסת לעשות, ונעזור לך לתקן ולשפר. בקשר לשמירת לוגים, על מה אתה מדבר? במירק יש מערכת של שמירת לוגים alt + o irc -> logging

kaulem

New member
תגובה

הבעיה היא, שאין לי את הקודים האלה, אבל הסתדרתי, עכשיו אני צריך רק את הקוד להגנת הצפות בערוץ, ואם לא הבנת אותי, אז תקרא שוב, בכל מקרה תודה...

havlaz

New member
אנחנו לא בונים פה קודים לאנשים

אנחנו עוזרים להבין איך לבנות, ו"מה הבעיה בקוד", עזרה בדברים במירק. אבל אנחנו לא פה בשביל לבנות לאנשים סקריפטים.

kaulem

New member
תגובה ל- חבל"ז

יש לי כמה דברים לומר לך: א. אני יודע שאף אחד לא בונה פה קודים לאחרים, ולא ביקשתי אחד כזה, ביקשתי קוד, אבל לא משנה. ב. אתה מתחיל להזכיר לי את האחראי פורום בפורום האחרון שכתבתי בו, והוא לא מ-תפוז, ואם אתה מתחיל להזכיר אותו אז המצב רעעעעע (בלי כוונה לפגוע). ג. הנה פקודה (או קוד, איך שלא תקראו לזה) שלי, הפקודה היא גלאי ספליטים, (מקווה שאין לכם במאגר): on *:quit: { if ((.net !isin $1) || (.net !isin $2) || ($3 != $null)) /halt if ($gettok($replace($1,.,$chr(32)),1,32) = %split1) /halt .timersplit -o 1 15 unset %split1 set %split1 $gettok($replace($1,.,$chr(32)),1,32) set %split2 $gettok($replace($2,.,$chr(32)),1,32) set %e 0 :nexte inc %e 1 if ($chan(%e) = $null) goto y /msg $chan(%e) 8,2[NetSplit Detected On: $left(%split1,1) $+ $mid(%split1,2) $+ .dal.net & $left(%split2,1) $+ $mid(%split2,2) $+ .dal.net11] goto nexte :y } נ.ב מקווה שיצא נכון הקוד בסדר שלו, כי בטופס הוא יצא קצת הפוך, אם יש בעיה אני אכתוב עוד פעם...

kaulem

New member
נ.ב.ב

אם מישהו יכול להזכיר לי איך אני יוצר מצבי on\off לפקודות שונות אני אשמח... מצטער שלא כתבתי את זה לפני ששלחתי את ההודעה הקודמת... נזכרתי בזה בדיוק כששלחתי...

havlaz

New member
אמממ

"עכשיו אני צריך רק את הקוד להגנת הצפות בערוץ" מה אני אמור להבין מזה? שאתה רוצה את הקוד..
/me מנסה לנחש מה עשה מנהל הפורום הקודם כדי לא לעשות את זה​
בקשר למצבי on/off הקודים שyweiss מעלה בדרך כלל עם מצבים כאלה, בדוק. עוד דרך היא בכל פקודה, להוסיף מצב און אוף כך למשל
on *:quit: { if (%quit.mode == on) { .... } }​
וכך אתה יכול להמשיך לעבוד עם הפקודה, במקרה ויש בה עוד כמה פרמטרים. ופשוט לשנות את המשתנה לפי ראות עינך.

Chakaz

New member
שיטה יותר פשוטה...

אפשר פשוט לעשות #group on on *:EVENT:*:{ echo -a dddd } #group end ואז בשביל להפעיל עושים enable #group ולכבות עושים disable #group ואם אתם רוצים שזה יחזיר לכם את הערך (on / off) $group(#group) תהנו כן כן איציק, זה אני - שחר =]

Rul3R

New member
הוא הראה את השיטה הזאת

בלינק שהוא הביא, שים לב פעם הבאה. כן כן שחר, זה אני - אני.

Sandro

New member
עזרה

שמירת לוגים: on *:OPEN:?:{ if (%logs == on) { /log on $nick } } on *:OPEN:#:{ if (%logs == on) { /log on $chan } } הגנת פרסום: on *:TEXT:*<TEXT>*:#:{ kick # $nick } יש לי הגנות מקצועיות לדברים האלה ובכלל כל מה שאמרת.. של פריטים בלתי מוגבלים בקבצי txt. אבל אני בונה סקריפט פרטי... מצטער.. אני לא יכול לגלות לך :)

ChAk

New member
הגנות

הגנה נגד הצפה: on @*:TEXT:*:#: { if (%FloodPro == on) { if ($nick isop #) return set -u3 %fld. [ $+ [ $chan ] $+ . $+ [ $nick ] ] $calc( %fld. [ $+ [ $chan ] $+ . $+ [ $nick ] ] + 1) if (%fld. [ $+ [ $chan ] $+ . $+ [ $nick ] ] >= 5) { ban -u60 # $nick 11 kick # $nick &#3;12Flood protection! &#3;1(&#3;12E&#3;9׀&#3;4¥&#3;11×&#3;7§&#3;3h&#3;12¡&#3;7v &#3;10§&#3;13©&#3;4R&#3;9¡‏&#3;3p&#3;12†&#3;1&#3;1) } } } הגנה נגד כפילים: on @*:JOIN:#:{ if %ClonesPro == on { if ($ial == $false) .ial on if ($chan(#).ial == $false) { who # | return } var %total = $ialchan($wildsite,#,0) if (%total > 1) { ban -u60 # $nick 2 var %i = 0 while (%i < %total) { inc %i var %nick = $ialchan($wildsite,#,%i).nick var %all.nicks = $addtok(%all.nicks,%nick,32) if (%nick !isop #) { kick # $nick התגלו %total כפילים &#3;1(&#3;12E&#3;9׀&#3;4¥&#3;11×&#3;7§&#3;3h&#3;12¡&#3;7v &#3;10§&#3;13©&#3;4R&#3;9¡‏&#3;3p&#3;12†&#3;1&#3;1) } } echo 4 -a &#3;9***&#3;12 $+ %all.nicks :התגלו כפילים } } } הגנה נגד קללות: on *:text:*:#: { if (%swearPro == on && $me isop # && $nick != Xist && $nick != [NOT]Xist) { if ( הומו isin $1- || זין isin $1- || זונה isin $1- || מניאק isin $1- || פלצן isin $1- || פאק isin $1- || fuck isin $1- || מפגר isin $1-) { ban -u60 # $nick kick # $nick %DoNotSwear &#3;1(&#3;12E&#3;9׀&#3;4¥&#3;11×&#3;7§&#3;3h&#3;12¡&#3;7v &#3;10§&#3;13©&#3;4R&#3;9¡‏&#3;3p&#3;12†&#3;1) } } } הגנה נגד פירסום: on *:text:*:#: { if (%AdvPro == on) { if ($me isop $chan) { if (( www. isin $1- ) || ( http: isin $1- ) || ( ftp: isin $1- )) { ban -u60 # $nick kick # $nick נא לא לפרסם &#3;1(&#3;12E&#3;9׀&#3;4¥&#3;11×&#3;7§&#3;3h&#3;12¡&#3;7v &#3;10§&#3;13©&#3;4R&#3;9¡‏&#3;3p&#3;12†&#3;1) } } } } בהצלחה
כדי ליצור איתי קשר לעזרה או סתם לצ´וטט: הניק שלי הוא: [ChAk[57 רשמו [query ChAk[57/ כדי לדבר איתי

למעלה