עזרה דחוף

מצב
הנושא נעול.

bubiky

New member
עזרה דחוף../images/Emo53.gif

עזרה דחוף

קרובת משפחה שלי צריכה לעבור ניתוח לפרוסקופיה ניתוחית לכריתת חצוצרה שמלאה בנוזל, היא אחרי 2 טיפולי פוריות ללא הצלחה (יש לה כבר ילד אחד-נכנסה להריון בקלות) והרופא המליץ להוציא את החצוצרה הסתומה בשאיפה שזה ישפר את המצב, לטענתו-"יש עדויות שחצוצרה סתומה כזו מפריעה לקליטת הריון" מה אתן אומרות? לעשות או לא לעשות, הניתוח היום.

לא לעשות ../images/Emo70.gif

עזרה דחוף

קרובת משפחה שלי צריכה לעבור ניתוח לפרוסקופיה ניתוחית לכריתת חצוצרה שמלאה בנוזל, היא אחרי 2 טיפולי פוריות ללא הצלחה (יש לה כבר ילד אחד-נכנסה להריון בקלות) והרופא המליץ להוציא את החצוצרה הסתומה בשאיפה שזה ישפר את המצב, לטענתו-"יש עדויות שחצוצרה סתומה כזו מפריעה לקליטת הריון" מה אתן אומרות? לעשות או לא לעשות, הניתוח היום.
לא לעשות

תמיד לשאול עצת רופא נוסף. אם היא כבר לא יכולה לשנות אז אולי כדאי לה אפילו בבית החולים לבקש חוות דעת שניה (גם אם לא נעים לה). שיהיה לה בהצלחה.

bubiky

New member
היא כבר קיבלה חוות דעת משני

לא לעשות

תמיד לשאול עצת רופא נוסף. אם היא כבר לא יכולה לשנות אז אולי כדאי לה אפילו בבית החולים לבקש חוות דעת שניה (גם אם לא נעים לה). שיהיה לה בהצלחה.
היא כבר קיבלה חוות דעת משני
רופאים שאמרו שיש עדויות שזה מפריע לקליטת הריון למרות שיש הריונות שנקלטו עם חצוצרה מלאה בנוזל אבל היא מתלבטת ואתמול התחילו הספקות אם לעשות או לחכות עוד טיפול ואז לעשות?

Big Mama 1

New member
שלום בוביקי

עזרה דחוף

שלום בוביקי
תסבירי לחברתך דבר אחד פשוט, חצוצרה סתומה מלאה בנוזל, אי אפשר לפתוח, חייבים להוציא. היום, מחר מחרתיים, בסוף היא תהיה חייבת לעבור את הניתוח הזה. אם זה מפריע לקליטת הריון אין לי מושג, אם שני רופאים אמרו אותו דבר אז כנראה שיש בזה משהו. בכל מקרה זה ניתוח קל יחסית, מבוצע בלפרסקופיה וההחלמה די מהירה, זה לא משהו מסובך נורא שעלול לדחות את הטיפולים בהרבה מאוד זמן. לדעתי חבל לבזבז אנרגיות על טיפול נוסף לפני הניתוח. אני הייתי עושה את הניתוח, מחלימה ממנו חודש-חדשיים וחוזרת לטיפולים אחר כך. אבל זאת רק אני וכל אחד עושה מה שטוב לו. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה