עזרה דחוף!!!!!

y a e l b 2

New member
עזרה דחוף!!!!!../images/Emo53.gif

אני חייבת למצוא את הפרסומת של סנפרוסט -"לכולנו באר יש סנפרוסט" של "קרן בראל". הסגתי את הפרסומת של הטירס בלבד מהאתר אייס אבל אני צריכה את של כל הירקות!!! בבקשה תעזרו לי!!

clev

New member
אבל יש משהו טוב

עזוב אותך מכל הטעויות היא הצליחה לרשום "סנפרוסט" נכון. ולמרות הכל הבנת אותה. למי שרשמה את ההודעה חשוב לדעת, לעשות בדיקה לפני ששולחים. גם לי זה קרה פעם וזה לא נעים, כי יש כאן את מפקחי מלל. כמו יוס3221 .. "יוצא בעוד חמש דקות משער חמש" אפילו לקוח שלי חשב שהוא מנהל הפורום כאן. מספיק עם זה, אנשים כותבים כאן וזה מה שיוצא להם. תאמין לי שאם הם צריכים להגיש עבודה הם אפילו ישלמו על בדיקת מלל.

lonestar2003

New member
בואנה, אתם חבורת שמוקים!

יש אנשים עם דיסלקציה. למה להסתלבט?! לא מבינה את הילדותיות הזו.

אורז

New member
לא קונה את זה

כבר טחנו את זה בפורום הזה וגם במקומות אחרים, אבל אני מרגיש צורך להגיד את זה שוב. אי אפשר לתרץ כל אנלפבתיות בדיסלקציה. אני מאמין ש-80%מההודעות המביכות מקורן בבורות או בחוסר תשומת לב. דווקא בגלל זה ודווקא כי לרוב מדובר באנשים צעירים, חובה לרדת עליהם, כדי שיבינו כמה זה לא מכובד בשבילם ובכמה חוסר כבוד יתיחסו להודעה שלהם אם הם לא ישקיעו עוד קצת בלבדוק שהאותיות הנכונות נכנסו למילים הנכונות. ובקשר לדיסלקטים, גם הם יכולים לכתוב את ההודעות שלהם בוורד, לבדוק איות ורק אחר כך לשלוח לפורום. אם לי היתה מגבלה מסוג זה, לא היית מתגאה בה (גם לא מתבייש), אלא הייתי מנסה להתגבר עליה בדרכים שיש. אני בטוח שדיסלקטים שולחים קורות חיים, הם לא שולחים עם שגיאות כתיב, אלא דואגים לבדוק שהמסמך מכובד. אין סיבה שבאינטרנט זה יהיה אחרת.

lonestar2003

New member
לגמרי הגזמת.

"חובתך לרדת עליהם" ???? למה מי אתה בכלל? בן אדם שרושם "הסגתי" ו"טירס" הוא לא אנלפבת אלא דיסלקט, לדעתי ואתה נסחף לגמרי שכל הודעה שהיא שולחת לפורום היא תבדוק קודם בוורד בשביל לרצות מתנשאים שכמוך. נסחפת לגמרי!

amit29

New member
הלו וואנדרוואמן

אני דווקא בהחלט מסכים עם "אורז" . ודבר שני המקום הזה הוא לא המקום לספק את מצפונך לשרות לקהילה. מאידך , אני חושב שכדי שתבדקי את רמת ההתנשאות בכתיבתך שמטרתה לנקות את מצפונך. רובין הוד היה קיים לעניים לא לדיסלקטים. עוד משהו, בשביל זה קיימת בפורום האופציה של תצוגה מקדימה, כדי לבדוק את עצמך לפני ששולחים ומתבזים. ואני בטוח שזאת לא הפעם הראשונה שהיא כותבת תירס או השגתי. אז מה? מטעויות לא לומדים. אני לא מגנה דיסלקציה (כולנו דיסלקטים בצורה זאת או אחרת) אבל אני גם לא מקבל חוסר התקדמות למאה נאורה יותר. אגב, זה שאת ממשיכה לטחון את הנושא ולחנך בדרכך המעוותת רק גורמת מבוכה לצד הטועה. את לא חושבת? די, תמשיכי הלאה........

y a e l b 2

New member
אנשים לא הגזמתם?

אז לא כתבתי כמה מילים נכון. כאילו מה הבעייה? שלכם בסך הכל ביקשתי עזרה!

amit29

New member
ואני בהחלט חושב שרואי שתקבלי אותה

(את העזרה). אגב, אני מצטער אם נפגעת זאת לא הייתה המטרה. וכמו שאמרתי קודם, לא צריך לטחון את זה יותר. די, אני חושב שצריכים להתחיל לענות לך ולא לענות אותך אבל מאידך את חייבת להבין שיש דברים שמפריעים לאנשים. במיוחד במקצוע הזה שכל עולמם עוסק סביב כתיבה וצירתיות וטעויות מסוג זה יכולות להראות כמו כתם על בריף פוטנציאלי. שוב אני מצטער אם נסחפנו קצת על חשבונך. אז קדימה אנשים, תענו ותעזרו
.

amit29

New member
את רואה גם אני טעיתי

התכוונתי לרשום בכותרת ראוי ויצא לי רואי.

yos3221

New member
זה לא דיסלקטים אלא ילדים בני 15

תבדוק בכרטיס שלהם. מכל מקום - כל הכבוד אורז - הוצאת לי את המילים מהפה...

למעלה