עזרה דחוף!!!

S A T L A N

New member
עזרה דחוף!!! ../images/Emo4.gif

אני לא יודע מה זה ואתמול חבר שלי אמר שזה לא בסדר שאני נוהג ככה אקיצר הבעייה שלי היא שהקטנוע שלי לפעמים מחליט כאשר אני עוצר ברמזורים להכבות והבעייה מתחילה בעליות שאז כשאני נותן זינוק ברמזור בעלייה אני כמעט דופק תמכונית מאחורה אקיצר זה באמת בעייתי?!? האם הבעייה היא הפלאג (מעניין למה החלפתי לפניי פחות מ600 קילומטר) או שהוא פשוט לא עובד בטורים נמוכים??? וצריך לסדר את זה והכי חשוב זה אם אני בכל נוסע ככה לפחות עד הטיפול הקרוב האם אני הורס תקטנוע??? נ.ב יש לי גילריה ראנר 50 סמק

s@muel

New member
האפשרות הראשונה שעולה

לי בראש היא שהראנר שלך לא מכוון. אם אתה מבין קצת בקרבורטור - אז אתה יכול להעלות קצת את הטורים ולראות אם זה מסתדר. אם אתה לא מבין, תגש למוסך הקרוב - זה סיפור של כמה דקות.

macro

New member
יכול להיות גם

אולי רולים או רצועה מחליקה, אולי רפידות קלאצ' גמורות...האם הוא נחנק או שפשוט לא סוחב? גם אני ממליץ ללכת לכיוון הטורים בקרבורטור כשלב ראשון

אייל026

New member
גם לי הייתה אותה בעיה

אמנם עם ראנר 180, אבל אותה בעיה. בראנר 180 ה"פקק" של הפלאג נוטה להשתחרר אחרי 5 פסי האטה בדר"כ (לפחות אצלי זה היה ככה) - שלח יד כשהמנוע קר ותלחץ את מכסה הפלאג חזרה למקום (זה הכבל מגומי שמתחבר אליו מלמעלה) והבעיה אמורה להיפתר. אם הפקק יושב טוב במקום שלו - תבדוק כיוון שסתומים. אתה שומע תיקתוקים מהמנוע כשזה קורה?

TheReverend

New member
נשמע כמו קרבורטור אבל קודם הייתי

בודק את המכסה של הפלאג כפי שהציע איל026(ולו רק בגלל שזה לא עולה כסף ולוקח אפס זמן.)

tygger

New member
מספר דברים.

הראשון הוא אולי הסיבה שאתה עפת איתו מספיק פעמים ולמרות שהוא עבר טיפול לפני 600 ק"מ, אז עדיין אף אופנוע/קטנוע לא נועד לשכב על צידו. תלחץ את הפלאג פנימה כמובן קודם. גש למוסך נורמאלי שיביטו מה קרה לו. הם כמובן יעלו לך את הטורים בתור התחלה. אחר כך תתחיל לראות מה קרה שם. אולי הקרבורטור צריך כיוון בגלל הנפילה האחרונה?

S A T L A N

New member
אממממ... לא הבנתי כלום

כולם אומרים לי תלחץ על הפלאג פנימה (אני אפילו תפלאג לא יודע לזהות) אז מה יהיה איתי וללחוץ פנימה?!? לא מובן לי כל הסיפור למישהוא יש הסבר טיפה יותר מפורט??? תודה מראש

למעלה