עזרה דחוף!!!

אפרת ק1

New member
עזרה דחוף!!!../images/Emo12.gif

מישהוא יודע האם צריך להתחסן לנסיעה לשבועיים לתאילנד???? אני מתכוונת לנסוע לבנקוקו קוסומוי וקופיפי. אם כן צריך להתחסן אילו חיסונים צריך?????? תודה מראש

siniver

New member
תאילנד

לנסיעה קצרה במקומות אותם ציינת לא צריך להתחסן. נסיעה טובה

jeshu

New member
חיסונים עניתי שבוע שעבר על שאלה דומה תחפשי בעמודים הקודמים. חוץ מזה,גם אין טעם ביחוד בתאילנד להיכנס להיסטריית בריאות והיגנה בנוגע לאוכל ומים.אין מה לפחד לאכול ברחוב או בשווקי הלילה שם. תהני

sela v

New member
לפי מה שאני יודע

לא יזיק לקחת חיסון לצהבת A ו-B, אבל הכי כדאי לשאול רופא שמתמחה במתן חיסונים למטיילים.

siniver

New member
חיסונים

אני טיילתי מספר פעמים במזרח .רק בטיול הגדול של אחרי צבא עשיתי חיסונים. בטיולי למזרח יצא לי לטייל תקופה ארוכה עם רופא. בשאר המסעות לאחר שחברי הרופא בדק את הנושא לעומק,חוץ מזה שגם הוא נסע עוד מספר פעמים למזרח לתקופות ארוכות יותר. הוא אמר לי שלא צריך לקבל חיסונים. זה יקר,זה לא נחוץ ואני לא בטוח שלקחת חיסונים סתם זה לא יזיק. מפני שאם זה לא יזיק אז למה שלא נקח חיסון כל מספר שנים לחיים בארץ. חברה לא צריף להיסחף לתקופה כזאת ולמקומות שהיא ציינה לא צריך חיסונים.

sela v

New member
אולי אתה קיבלת

את החיסונים בפעם הראשונה, והיא עדיין לא קיבלה חיסון לצהבת למשל?

siniver

New member
חיסונים

נכון שקיבלתי חיסון,אבל אני לא ידעתי לכמה זמן אני נוסע ולאיזה מקומות. למקומות שהיא ציינה ולפרק הזמן לא צריך חיסונים. היא יכולה לעשות חיסונים אבל לפי דעתי זה פשוט מיותר ולא נחוץ.

sela v

New member
אני רואה שהבחורה לא מגיבה

אבל בכל מקרה. מי אתה שתוכל להמליץ לאנשים אם זה חיוני או מיותר. על שמך מה אתה אומר את זה? על סמך חבר שאמר לך? האם אתה נותן תעודת ביטוח לדבריך? חיסונים לוקחים גם לפי סוג טיול. אם מישהו מתכוון להיות רק במלונות 5 כוכבים, אמורים לקחת פחות חיסונים מאשר תרמילאי.

siniver

New member
סלע יקר

אני ממש לא מתכוון להפוך את הנושא הנ"ל לויכוח ביננו .אני מאד מעריך את פועלך באתר. שוב אני חוזר לנקודה. הבחורה שאלה שאלה פשוטה. מניסיוני + מנסיונם של חברי הרבים שנסעו לאותה תקופה ולאותו אזור. בדקנו את הנושא ולא היינו צריכים לעשות חיסון. תעודת הביטוח היחידה שאני יכול לתת לך היא ה... לכן לא קשור לסוג הטיול או לסוג המלון במקומות הנ"ל לעניות דעתי וממה שהמליצו לנו רופאים לא צריך חיסון. אני הבעתי את דעתי על סמך ניסיון אישי במידה וזה לא נראה לה שתבדוק למלרם . נ.ב התשובה שלי מתבססת על ניסיון אישי .לכן אותו דבר אתה יכול להגיד במידה ומישהו שואל איזה סוג כסף לקחת לטיול? זה רק המלצה אישית ולא תעודת ביטוח לכלום. מצטער שיצא קצת ארוך ,לא מתכוון לריב או להתווכח רק להמליץ מניסיוני. יום נפלא לכולם.

sela v

New member
זה לא לויכוח

רק רציתי שהבחורה תדע שזו דעתך, מכיוון שהבאת את דעתו של חברך שהוא רופא. אני לעומת זאת אמרתי שאחותי נסעה ל-3 שבועות והתחסנה.

ami41

New member
חיסונים

http://ursafe.co.il/Hisunim.html אפשר להתקשר ולברר

למעלה