עזרה- דחוף

LI2004014

New member
עזרה- דחוף../images/Emo10.gif

טני נשואה כבר 10 שנים שבמהלכם נולדו לי שני ילדים , שהם עדיין קטנים . ילד בן-שנה וחצי, וילדה בת 5 וחצי. לבעלי מנישואיו הראשונים יש ילדה שהיום היא בת-20, ואת כולו הוא מקדיש לילדה הזאת!. ואת רוב זמנו הוא מקדיש לעבודתו הנימצאת בצרפת, ומזה 10 שנים שאנו חיים, על תקן שבעלי רוב הזמן נימצא בצרפת וחלק מזמנו הוא בתל אביב אצל ביתו. ורוב הזמן אני וילדי נימצאים לבד. אני רוצה לציין כי ביתו נכה קיום, ואולי בגלל זה הוא מרגיש רגשי אשם כי זה קרה לה בגללו, ואת כל תיסכוליו הוא מוריד עליי, ועל ילדיי, וכאשר אני רוצה להעיר לו שזאת אינה צורת חיים, הוא עונה לי בתגובה :" אני בן אדם קשה, וביתי זקוקה לי מכל דבר אחר בעולם, על עבודתי בצרפת אני לא מוותר, בגלל שמזה אנו מתפרנסים". רצוי לציין כי בעלי מאוד עשיר ואחד התחביבים שלו בחיים זה " לרדוף" אחרי הכסף, שזה הדבר הכי חשוב לו, וגם ביתו. אני וילדי נימצאים מחוץ לתמונה , בכל המובנים. אשמח אם תעזרו לי.

רונתי

New member
לי

אני בטוחה שזה לא דבר חדש שאת לבד כי הוא בטח לא השתנה בשנים האחרונות. אולי תציעי לו שבתו תעבור לגור אצלכם וכך היא תוכל להיות קרובה אליו,הוא יהיה בבית הרבה ויהיו פחות לחצים, ואם הוא כל כך עשיר אז הוא יוכל לשכור עזרה 24 שעות ביממה כך שהטיפול לא יפול עלייך.

LI2004014

New member
אבל-

בתו לצערי הרב לא יכולה לגור אצלי ואף לא רוצה לגור איתי, מכיוון שרוב הטיפולים שלה נימצאים באזור תל אביב, וגם הוא לא מוכן להביא אותה לגור איתנו מסיבה שהוא מעדיף שכל הטיפולים שלה יהיו בתל אביב, ולא באשדוד , ולכן רוב זמנו הוא מבלה איתה, ובצרפת!, הינני מאוד מתוסכלת מהמצב הזה , ואני לא מוצאת שום פיתרון, והוא- בשלו. בתגובה הוא אומר:" כל הנשים בעולם , כל מה שנותנים להן , הן אף פעם לא מאושרות". בתגובתי אליו אני אומרת לו, שכסף הוא לא עושה את הבן אדם מאושר אם אין באמת הרמוניה, וזוגיות טובה, שגורמת לאושר של בן אדם. בתגובתו:" יש לך ברירה לכי לרבנות!".

adam33

New member
אז מה יש לכם ביחד

רוב זמנו הוא רודף אחרי הכסף..התאווה והממון מעבירים אדם מהעולם... רוב זמנו הוא מקדיש לבת שלו..ובעצם ילדכם יתומים מאבא... הוא כועס רוב הזמן..ובעצם אדם ניכר בכעסו.. ואת מרגישה לבד וללא בעל..ובכלל נמאס לך מהמצב הזה את מרגישה שבעצם את הית מעדיפה כבר לחיות לבד אבל אינך מוציאה את זה מפיך כי בעצם הוא מכלכל אתכם את רוצה לעזור לו אבל לאט לאט זה יורד ממך ואת מגיעה למצב שאת כבר " לועסת" את העניין של הבת שלו כבר המון זמן עד שאת כבר רוצה שינוי מצידו למרות המצב.. ולכן איני מקנא בך.. אני רק חושב שגם הוא נמצא במצב לא בריא הן מצד זה שהוא צריך לדאוג לבת שלו ולחיות כל החיים עם רגשי אשמה על מה שקרה והן בכך שהוא לעולם לא יהיה רגוע בשל כך ובשך הרדיפה אחר הממון אבל היתי נוקט בדרך אחרת..היתי משתף את הבת בבית למרות המצב..היתי גורם לו לראות שבעצם הוא מביא את עצמו לידי כך שיהיו לו עוד שני ילדים נכים ..נכים רגשית כי הם לא מקבלים את החום והאהבה מהאבא שלהם ולכן ניראה לי בגלל שהוא רגיש לביתו הוא כהה קצת למה שקורה לילדים שלו ולכן יש להביא אותו לידי כך שהוא לא יהיה כזה ואיך עושים זאת? על ידי ניצול כל הזמן בצורה נכונה כשהוא כאן..לשלוח אותו ולתת לו מטלות לעשות ככל שהן קשורות לילדים מצד שני להראות לו שהוא מפספס את החיים שלו על ידי כך שהוא לא מרגיש ורואה מה קורה ביום יום ישנם המון משפחות שהבעל עובד בחול או נעדר לימים מהבית.. אם זה כורח המציאות מין הסתם ידעת על כך במשך החיים שלכם ולכן זה עבד לא רע הבעיה היא כעת כשיש ילדים ואת מרגישה שהכל נופל עלייך היתי מנצל טוב את הכסף.. אדם שרגיש לכסף הוא ירים את הגבה כאשר תבקשי עוזרת בית כי את הרי לבד והוא בחול..כאשר תרצי ביביסיטר כל הזמן או לקנות דברים לילדים.. הוא ירגיש שיש מחיר לכך שהוא אינו בבית והכסף שלו הוא שמדבר..ובכך הוא ירצה להמעיט את ההוצאות - המשוואה היא להיות יותר מעורב במה שקורה.. בהצלחה..

LI2004014

New member
תודה רבה-

שלום לך!, אני מאוד מודה לך, קראתי את תגובתך , יש בתגובתך המון דברים מציאותיים, שלא העלתי בדעתי!, ותמיד הייתי עובדת עצות, ולא ידעתי איך להתמודד עם אדם עשיר, שחצן, ושתלטן, ממורמר , וכעסן. לא ידעתי איך לעמוד מולו וכל הזמן פחדתי מפני שהוא עשיר , ואם אני יתגרש יהייה לי קשה להתמודד עם שני ילדים מבחינת המיחייה . אך אולי בעקבות תגובתך, קראתי דברים שמאוד יעזרו לי, וזה מה שאני הולכת לעשות!, הנני מקווה שזה יצליח לי , חיי במחיצתו לא קלים ביכלל וכל הזמן הוא מחפש את האשה המושלמת ואני זאת שמחכה כל הזמן בבית, שהוא יחזור מהעסקים שלו בצרפת , וכשהוא כבר נימצא בארץ אנו פשוט לא רואים אותו הוא נימצא אצל ביתו , אבל אני ינסה בעקבות דברייך יתחיל לפעול!, אני מקווה שזה יסתדר, למרות שאין סיכוי גדול להצליח איתו . מפני שהמירמור אצלי כבר- נעשה!

אלי.מ

New member
ובצרפת כבר היית?

"בעלי רוב הזמן נימצא בצרפת",אז למה שלא תגורי עם הילדים בצרפת? הרי כסף לא חסר.תעברי לגור בצרפת ותהיו ביחד יותר זמן, וכשיגיע לישראל שיקדיש את כל הזמן לבת הנכה.... ומה את עושה איתו בעצם? על איזה בסיס התחתנתם בכלל?

s h o o s h a

New member
תגובה בסגנון ורדה רזיאל ז'קונט

תזרקי אותו ולמה? כי גם היום את חיה כגרושה לכל דבר. הוא את רוב זמנו מבלה בחו"ל, בעסקיו, וכשהוא מגיע לארץ הוא מבלה את רוב זמנו עם בתו הנכה. לילדיו מנישואיו אליך הוא מקדיש את "שאריות" הזמן. אי לכך ובהתאם לזאת, (ובניגוד מוחלט למה שבד"כ אני מייעצת), קחי לך עורך דין טוב, נסחי הסכם גירושין שיספק את כל צרכי הילדים (פרטים תקבלי מעוה"ד) ותתבעי ממנו גט. לפחות באופן הזה, תוכלי לנסות ולבנות לעצמך חיים בריאים, בין אם לבד ובין אם במציאת בן זוג אחר אבל לא להמשיך ולחיות על תקן "אויר".

למעלה