עזרה דחוף - gone.scr

Sham 69

New member
עזרה דחוף - gone.scr

שלחו לי את הקובץ הזה ואני חושב שזה וירוס משום מה, כל פעם שאני נכנס לאייסיקיו אז האייסיקיו שלי מנסה לשלוח את הקובץ הזה לכל מיני משתמשים, הוא גם מחק לי קובץ בסיסי באנטיוירוס ועכשיו האנטי וירוס לא פועל, בבקשה תעזרו

עוזי 2

New member
זה ה- Goner

עכשיו, א. תיגש ל- ftp://ftp.complex.is/pub ותוריד משם שלושה קבצים: fp-311a.zip, fp-def.zip, macrdef2.zip ב. הגדר מחיצה עבור התוכנה F-Prot על הדיסק הקשיח. ג. פתח לתוכה את תכולת fp-311a.zip (אלו הם קבצי תוכנת האנטיוירוס F-Prot for DOS שרצה יפה גם על מערכות הפעלה חלונות הביתיות. ד. אחרי שעשית זאת, פתח לתוכה את תכולת fp-def.zip ואת תכולת mcrdef2.zip קבצים אלו מכילים עדכונים לנתוני הוירוסים. תן להם להחליף קבצים שכבר יש לך במחיצה. ה. הרץ מתוך המחיצה הנ"ל את F-Prot.exe ותן לה לנקות עבורך את הוירוס, או להנחות אותך כיצד לעשות זאת. יתכן שתזדקק ל - AVDisk על לבנות דיסקטים של האנטיוירוס הנ"ל במחשב לא נגוע, ולהשתמש בהם על מנת לנקות את מחשבך (ראה http://www.avdisk.org). הערה נוספת: לא אמרת איזה אנטיוירוס ויש כמה שהגונר מחבל בהם. אבל בחלקם גירסת commandline של האנטיוירוס עדיין מתפקדת ואפשר בעזרתה לנקות את המחשב.

Sham 69

New member
SIRCAM.WORM@MM

מה זה לעזאזל? התוכנה הזאת מראה לי שרוב המחשב שלי דבוק בתולעת הזאת מישהו יודע פרטים עליה? ודיברתי מקודם על אנטי וירוס נורטון 2001 ותודה רבה על העזרה

Sham 69

New member
עוד בעיה ..

כשהאנטיוירוס הזה מוצא את GONE.SCR אז הוא אומר שאי אפשר למחוק אותו .. למה זה?

עוזי 2

New member
פרה פרה

ראשית, נסה להפעיל את המחשב ממצב command prompt safe mode, ואז מ- DOS לנווט את דרכך למחיצת התוכנה ולהריץ F-Prot, יש סיכוי טוב שהיא תוכל להסיר את הוירוסים טוב יותר ממצב זה. עליך להכיר פקודות DOS כגון CD לצורך כך. חזור הנה אח"כ או אם יהיו שאלות. לצורך הגעה למצב ה- command prompt safe mode, יש לאתחל את המחשב וא בזמן האיתחול (איתחול = boot) להחזיק את מקש ה- CTRL לחץ. מקבלים תפריט, ומתוכו בוחרים ב- command prompt safe mode או שם דוןמה שמכיל את המילה command ואת המילה safe. במצב זה, הסיכוי שהוירוס(ים) רץ(צים) ברקע קטן יותר, ואז ה- F-Prot תוכל להסיר אותם ביתר קלות. לגבי ה- Sircam זהו וירוס שהתפרץ לפני מספר חודשים. יש לך כנראה בנוסף ל- Goner גם את ה- Sircam.

dino_din

New member
תחמן הוירוס הזה

באמת חלק מהתכונות החדשניות של הוירוס הזה הן שהוא יודע לחבל במרבית האנטי וירוסים הנפוצים והוא גם יודע להפיץ את עצמו אוטומטית לא רק דרך האאוטלוק אקספרס (כמו כל וירוסי התולעת) אלא גם דרך האיסיקיו וגם דרך שרת המירק (mirc). בברכה, דינו_דין.

למעלה