אז גם אני פה2
New member
עזרה! דחוף!!1
אני אתאר את מהלך העניינים שככל הנראה הוביל לבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי:
היו לנו באתר FRIENDLY URL בעברית, ובמרבית מילות המפתח היינו ב3-4 המקומות הראשונים (ברובים במקומות 1-2).
מכיוון שרציתי לשים קישורים מהסרטונים שלנו ביוטיוב ישירות לדפים מסויימים, נאלצתי לשנות חלק מה-URL לאנגלית (כי יוטיוב הרי לא תומך בעברית בקטע הזה, ואם יש קישור עם עברית, הוא מפנה לדף הבית).
לא ידעתי שצריך לעשות הפניות 301. גיליתי את זה רק כשראיתי שהדפים מפנים לעמוד שלא קיים (לא היתה הפניה 404, אלא דף עם נקודתיים).
בעזרתכם עשיתי הפניות 301 ולפחות הלינקים היו קיימים, אבל-
ראיתי שהיתה לנו ירידה בתוצאות החיפוש, ולא ידעתי אם זה בגלל שכמה ימים הלינקים לא היו טובים או בגלל שהם היו באנגלית ולא תיארו את מילות התוכן שלנו בעברית.
אתמול שיניתי חזרה את הלינקים לעברית, עם הפניות 301 חדשות.
על מנת שביוטיוב כן ישארו ההפניות לדפים הספציפיים, השארתי שם את הקישורים באנגלית, ובזכות ההפניות 301 החדשות, ראיתי שזה אכן מפנה לדפים הנכונים באתר.
אבל-
הבוקר ניסיתי שוב לבדוק את המיקומים שלנו בתוצאות החיפוש, ונראה שממש ירדנו, וכשאנחנו כן מופיעים בעמוד הראשון, זה לא עם המלים שהוגדרו למילות החיפוש הספציפיות.
ועכשיו לשאלות:
1. יכול להיות שנענשתי על ידי גוגל על המניפולציות שעשיתי עם ההפניות?
2. יכול להיות שפשוט לוקח לו זמן להתעדכן? (כי את הזריקה למטה הוא עשה ממש מהר!)
בקיצור, מה עושים? איך לתקן את זה ודחוף!!!
(בדיוק שבאתי לעשות דו"ח על הרבעון האחרון, והכל התחרבש
)
סליחה על החפירה ותודה מראש לעונים!
אני אתאר את מהלך העניינים שככל הנראה הוביל לבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי:
היו לנו באתר FRIENDLY URL בעברית, ובמרבית מילות המפתח היינו ב3-4 המקומות הראשונים (ברובים במקומות 1-2).
מכיוון שרציתי לשים קישורים מהסרטונים שלנו ביוטיוב ישירות לדפים מסויימים, נאלצתי לשנות חלק מה-URL לאנגלית (כי יוטיוב הרי לא תומך בעברית בקטע הזה, ואם יש קישור עם עברית, הוא מפנה לדף הבית).
לא ידעתי שצריך לעשות הפניות 301. גיליתי את זה רק כשראיתי שהדפים מפנים לעמוד שלא קיים (לא היתה הפניה 404, אלא דף עם נקודתיים).
בעזרתכם עשיתי הפניות 301 ולפחות הלינקים היו קיימים, אבל-
ראיתי שהיתה לנו ירידה בתוצאות החיפוש, ולא ידעתי אם זה בגלל שכמה ימים הלינקים לא היו טובים או בגלל שהם היו באנגלית ולא תיארו את מילות התוכן שלנו בעברית.
אתמול שיניתי חזרה את הלינקים לעברית, עם הפניות 301 חדשות.
על מנת שביוטיוב כן ישארו ההפניות לדפים הספציפיים, השארתי שם את הקישורים באנגלית, ובזכות ההפניות 301 החדשות, ראיתי שזה אכן מפנה לדפים הנכונים באתר.
אבל-
הבוקר ניסיתי שוב לבדוק את המיקומים שלנו בתוצאות החיפוש, ונראה שממש ירדנו, וכשאנחנו כן מופיעים בעמוד הראשון, זה לא עם המלים שהוגדרו למילות החיפוש הספציפיות.
ועכשיו לשאלות:
1. יכול להיות שנענשתי על ידי גוגל על המניפולציות שעשיתי עם ההפניות?
2. יכול להיות שפשוט לוקח לו זמן להתעדכן? (כי את הזריקה למטה הוא עשה ממש מהר!)
בקיצור, מה עושים? איך לתקן את זה ודחוף!!!
(בדיוק שבאתי לעשות דו"ח על הרבעון האחרון, והכל התחרבש
סליחה על החפירה ותודה מראש לעונים!