עזרה דחוף. תודה.

עזרה דחוף. תודה.

אני רוצה לקנות קונדומים ואני לא מתמצא בזה... איך זה עובד? יש מידות בזה? כמה זה עולה? יש כמה סוגים? בבקשה תעזרו לי!

bulb

New member
עדיף לשאול בפורום סקס:אלופים בזיוני

שכל. בעקרון יש שתי חברות מובילות: Durex ,R3 מידות: לרוב מדובר במידה אחידה onesize ,אבל יש גם מידה גדולה יותר (אל תשאלי איך אני יודע) סוגים: יש תלבושת אחידה (רגיל) ,יש טעמים (למי שמעדיפה טעם של תות-גומי-בננה) ,יש עם קוטל זרע ,יש מחוספסים להנאת האישה (לא שזה מענין את רוב הגברים) ,יש זוהרים ועוד וריאציות... איזה לקחת? נסי ותיווכחי. מחיר: כמה שקלים. זעום לעומת קוקטיילים ומחלות אקזוטיות. בהצלחה

uzipikar

New member
כמו כדור פורח

אתה עושה פוווווו גדול וזה מתרומם לבד...... לקמצנים יש מפלסטיק כמו שקיות של הסופר, למשקיענים יש מלייטקס אמיתי עם קשקשים וזרועות של תמנון (בחיי ראיתי פעם ולא האמנתי שמישהו הולך לשים את זה על הפיפי). לגבי מידות, אתה יהודי, לך על SMALL (גם זה יהיה מדלדל). המחירים.... בשוק הכרמל 3 ב10 שקל, בהרצליה פיתוח בבית מרקחת יוקרתי תקבל את התמנון בצבעים שונים (אפילו זוהר בחושך) ב 80 שקל ליחידה. כשאני קורא מה כתבתי, הייתי כבר מוותר על הזיו..

bulb

New member
80 שקלים?!?!?

במחיר הזה אתה יכול להשיג זיון+קונדום

uzipikar

New member
זה נכון

אבל עושה רושם עצום על הבת זוג אם הקונדום נקנה בהרצליה פיתוח....

דורקס

אני מעדיף דורקס. לא מקום ראשון בהרגשה, כן מקום ראשון באמינות, לפחות לפי מה שיצא לי לנסות. חבילה של 12 פשוטים עולה בסביבות ה-40 (העלו מחירים באיזה 20% לפני איזה חודשיים, לא ברורה הסיבה). אני לא מכיר שיש מידות, זה דבר אלסטי מאוד. ואם אין לך מושג בזה, תעשה לעצמך ולבחור/ה טובה ותקרא את ההוראות לפני השימוש. אולי גם תנסה בבית ללבוש איזה אחד לפני שאתה מגיע לת'כלס. הכי חשוב, תעשה חיים.

Vdrums

New member
תחליטי אם את נקבה או זכר

ולפי הכרטיס האישי כבר מאוחר מדי לקונדומים אחרי שילד יצא, לא?

למעלה