עזרה דחוף.. תודה...

עזרה דחוף.. תודה...

אם תוכלי אני מאוד ישמח אם תענו לי על השאלות האלה.. כאילו לכתוב לי את התוכניות בשפת c.... רק תמספרו את התשובו כדאי שאני יבחין... תודה רבה.. לכל אחד מהתרגילים הבאים, רשום אלגוריתם מילולי ותרגמו אח"כ לתוכנית בשפת C. חובה להגיש את כל קודי התרגילים , כולל דף הפלט, לאחר שהורצו על המחשב. כל פלט יופיע 1. כתוב תוכנית הקולטת 10 מספרים שלמים כלשהם. הפלט יהיה: מספר המספרים החיוביים ומספר המספרים השליליים. 2. כתוב תוכנית הקולטת ציונים של 10 תלמידים. הפלט יהיה: מספר התלמידים שציונם נע בין 90 ל - 100 וממוצע הציונים הנעים בין 60 ל - 100. 3. כתוב תוכנית הקולטת 20 זוגות של מספרים. הפלט יהיה: סכום זוגות המספרים ששני איבריהם חיוביים ואי-זוגיים. 4. בכתה 30 תלמידים. על כל תלמיד להגיש עד סוף המחצית מספר מסויים של תוכניות, אשר כתב והריץ. כתוב תוכנית הקולטת את מספר התוכניות שקבע המורה שיש להגיש, ואת מספר התוכניות שכל תלמיד הגיש עד סוף המחצית. הפלט יהיה: - מספר התלמידים אשר מילאו את חובתם במלואה - מספר התלמידים אשר מלאו חובתם באופן חלקי - מספר התלמידים שלא הגישו אף עבודה. 5. במשאל שנערך בקרב תלמידי שכבת י התבקש כל תלמיד לענות על שלוש שאלות: 1. האם את/ה אוהב/ת סרטי מתח? 2. האם את/ה אוהב/ת סרטי קומדיה? 3. האם את/ה אוהב/ת סרטי דרמה? על כל אחת מהשאלות התבקש התלמיד לענות ב'Y' או 'N'. כתוב תכנית בה הקלט הוא תשובותיהם של 10 תלמידים על שלוש השאלות. הפלט יהיה: כמה תלמידים אוהבים סרטי קומדיה? א. כמה תלמידים אוהבים את שלושת סוגי הסרטים? ב. כמה תלמידים אוהבים בדיוק שני סוגי סרטים? 6. בבחינת תיאוריה במשרד הרישוי נבחנו N אנשים. ידוע שבכדי לעבור את הבחינה אסור שתהיה אף טעות בתמרורים , ומקסימום 3 טעויות בשאר השאלות. כתוב תכנית הקולטת את מספר הנבחנים N. עבור כל נבחן יש לקלוט את מספר הטעויות בתמרורים ומספר הטעויות בשאר השאלות הפלט יהיה: א. מהו מספר הנכשלים. ב. מה אחוז הנכשלים. 7. כתוב תכנית הקולטת 10 מספרים. הפלט יהיה: המספר הגדול ביותר, המספר הקטן ביותר, בלוויית כותרות מתאימות. 8. כתוב תוכנית הקולטת גילאים של 30 מועמדים לעבודה במפעל. הפלט יהיה: מספר המועמדים שגילם נע בין 22 ל - 40 שנה. 9. 100 תלמידי כתות י' התבקשו למלא שאלון על צורת הבילוי שלהם בחודש האחרון. על התלמיד למלא 3 עמודות: בעמודה הראשונה עליו לרשום את מספר הטיולים בהם השתתף. בעמודה השניה – את מספר המסיבות בהן השתתף. בעמודה השלישית – מספר סרטי הטלוויזיה בהם צפה. כתוב תוכנית, שתקלוט את תשובות התלמידים.. הפלט יהיה: א. מספר התלמידים שהשתתפו בכל שלושת סוגי הבילוי. ב. מספר התלמידים שהשתתפו בדיוק בשני סוגי בילוי. ג. מספר התלמידים שהשתתפו באחד מסוגי הבילוי יותר מ – 3 פעמים. ד. מספר התלמידים שהשתתפו במספר רב יותר של טיולים מאשר מסיבות. 10. במכללה המונה 2000 תלמידים, הוצעו כרטיסים מוזלים לסטודנטים לשלושה מופעים. כל אחד יכול לרכוש כרטיסים לאחד או יותר מהמופעים, אך אסור לו לרכוש יותר מכרטיס אחד למופע. סטודנט יכול לא לרכוש כרטיסים כלל. התלמידים קיבלו טפסים ונתבקשו למלא בטור א' את הספרה 1 אם בחרו בכרטיס למופע א', אחרת ימלאו 0 בטור זה, וכך הלאה. כל תלמיד חייב להחזיר את הטופס. כתוב תוכנית, שתקלוט את נתוני 2000 הטפסים. הפלט יהיה: א. את מספר התלמידים שרכשו כרטיסים לשלושת המופעים. ב. את מספר התלמידים שרכשו כרטיסים רק לאחד המופעים. בצירוף כותרות מתאימו

אמיר ט

New member
למה... ?

למה את חושבת שמישהו ישקיע מהזמן שלו, עם כל הכבוד כדי לפתור לך את השיעורי בית. ועוד לא אכפת לך איך פותרים את זה ולמה, אלה נטו הפתרון. ולפי הכרטיס האישי שלך את מאד אוהבת שיפתרו לך שיעורים ושיעזרו לך והכל דחוף דחוף. הנה הפתרון, לשבת על התחת וללמוד -> לבד

tami120

New member
תגידי את רצינית? ../images/Emo4.gif

תגידי מה הבעיה שלך לפתור את התרגילים האלה את לא באמת מצפה שיפתרו לך את השיעורים נכון? לא שהשאלות קשות ממש לא . פשוט כאן אמורים לעזור לך לא לתת לך את הפיתרון. אם את רוצה תפני אלי במסר אישי אני אתן לך מספר אי סי ואני אנסה לעזור לך.

IP yuval

New member
אני

בטוח שהמורה שלח ת/ישמח לעזור לך! אם יש לך חלקים ספציפיים בשאלות ספציפיות שלא הצלחת לעשות, נשמח לעזור לך.

תקשיבו...

אני הייתי חולה השבוע איזה 4 ימים.. ולא יכולתי לזוז... הפסדתי חומר ויש לי עוד יומיים מבחן.. כחה שאם אתם תעזרו לי אז מותר לי לבוא אם התשובות האלה למבחן והםפ מאוד יעזרו לי... אז אם בא לכם זה ממש יעזור..

tami120

New member
תקשיבי חמודה

ברור שלא לימדו את כל החומר בארבעה ימים שהיית חולה. עכשיו אם את רוצה עזרה פני אלי במסר אישי אני אתן לך את האי סי שלי

oketz1

New member
פשוט ביזיון, חוץ מזה בלי ללמוד

לתכנת אפשר לפתור את זה.. פשוט להתביש

tami120

New member
תשמע נכון חוצפה אבל מה זה עוזר לה ע

עכשיו המבחן בעוד יומיים. הצעתי עזרה לא אמרתי שאני אפתור לה את התרגלים .

DadleFish

New member
זה ניצול לשמו, חבל על העזרה שאת

בכלל נותנת לו. אני בטוח שיש פה בפורום אנשים שיותר ראויים לעזרה שלך. אני לא בא לבקר אותך - תעשי מה שאת רוצה - פשוט מעצבן אותי לראות אנשים שמנצלים.

tami120

New member
טוב אין לי מה לומר אתה צודק...

זה מה שחשבתי בהתחלה. אחר כך חשבתי אולי לעזור לה, לא לפתור רק לראות במה היא מתקשה בדיוק. היא לא חזרה אלי כנראה היא הסתדרה. האמת שאני לא נכנסת לפורום הזה הרבה וכשאני נכנסת אני רואה שעושים פה עבודה טובה אז אני לא מרגישה צורך לענות. KEEP UP THE GOOD WORK

stac

New member
1

// stac C-minimal version 0.3b // 1 { count(10) { if(std.in) p++; else n++; } }​

stac

New member
7

// stac C-minimal version 0.3b // 7 { l=0; s=9999999; count(10) { if ((tmp=std.in) > l) l=tmp; if (tmp < s) s=tmp; } }​

למעלה