עזרה דחוף - נואש : (

P o m P a

New member
עזרה דחוף - נואש : (

מה קורה חברה אני עובד עם הקיובייס SX3 וכרטיס קול emu 1212m (אני בכוונה מציין את הכרטיס כי אולי למישו זה גם קרה וזה קשור לכרטיס בטעות) בקיצור אני עובד בקיובייס ואחרי כמה דקות מגיע צליל פשוט קורע אזניים שאי אפשר לתאר .. ולא heavenlyB לא צורחות לי רוחות רפאים באוזן :) ראיתי שזה מגיע מערוץ Audio זתומרת שאין מצב שזה קשור לדמו של VST כמו שאמרתם לי פעם .. הבאתי דוגמא של הרעש הבלתי נסבל אם למישו יש מושג מה הבעיה ומה עושים בעניין אני אודה לו מאוד :) תודה מראש !!!

mirstudio

New member
יכול ליהיות שאני מבין את הבעייה

יש plag-in שניקרא גנריטור שזה מין סוג של time cood זה פלג שניכנס באינסרט תיבדוק שהוא לא פתוח באף ערוץ אני מקווה בשבילך שזה זה בהצלחה

HeavenlyB

New member
למה אתה חושב שאני אגיד שזו רוח?

אני דווקא הייתי הולך על כיוון של חייזרים.
דמו לא חייב להיות דמו של VSTi, אלא גם של פלאגינים. האם ישנם פלאגינים על הערוץ? או שנשלח דרך ה-Send לפלאגין מסויים? בקיצור, תבטל את הפלאגינים ותגיד לי אם עדיין יש את הרעש.

P o m P a

New member
חחח מה למה רוחות ?:)

פעם שעברה ששאלתי את זה אמרת שזה או דמו של ויאסטי או שכל כמה שניות רוח רפאים באה וצורחת לי באוזן :) ואל תגיד חייזרים זה עושה לי עור ברווז חחחחח :) ונראה לי שפתרתי את הבעיה .. Slayer 2 עשה לי ת'בעיות כנראה .. אז למי שאי פעם זה יקרה לו ובטעות מותקן לו הslayer 2 שיבדוק את זה .. תודה לכולם :)

elper11

New member
אחי זה בגלל פלאג דמו...

הסלייר 2 הייתה לך דמו בטח.. תקנה את המלאה ותראה שזה נעלם...

alexkarpel

New member
אם קנית את ה emu במיוזיק שופ תיתקשר

ונישמח לעזור לך 035254161 רוני\קובי \אריאל ישמחו לנסות לפתור את הבעיה

למעלה