עזרה!!!!דחוף זה עניין חשוב!

סימסית

New member
עזרה!!!!דחוף זה עניין חשוב!

מיום שני עד אתמול בנות דודות שלי היו אצלי,אחת מהן,נכנסה לתיקייה של אמא שלי ופתחה לה מסרים וחיטטה,ואמא שלי ראתה אותה אבל לא אמרה לה כלום כרגע,אך דיברה עם אמא שלה... ובכל זאת אני מרגישה כועסת עליה על מה שעשתה כי כבר הסברתי לה 1000 פעם איך להתנהג,מצד אחד אני לא רוצה לפגוע בה,מצד שני אין לי מה לעשות... מה אתם מציעים להגיד,לעשות??? תודה מראש!

*neta*

New member
את ראית שהיא חיטטה? היית צריכה

לעצור אותה, ואז אולי הכל היה נמנע...אני לא מבינה מה לא בסדר, רצית שהיא תדבר איתה בעצמה על זה שהיא נגעה בתקייה שלה?

סימסית

New member
לא ראיתי,אמא שלי ראתה

אותה מחטטת לה בתיקייה ושאלה אותה מה היא עושה (היא לא הספיקה להסתיר)אז היא אמרה לאמא שלי,ואמא שלי לא רצתה לדבר איתה כדי לא לפגוע בה,אחרי הכל היא אחיינית שלה,אבל היא רותחת עליה וגם אני כי זה מכתבים אישיים ואין לאף אחד זכות(לדעתי)לחטט בדברים של אחרים ללא רשות! ואני רציתי לדבר איתה בעצמי,אבל אני לא יודעת מה להגיד בלי לפגוע בה,היא גם ככה לא חסרות לה בעיות משל עצמה...בכל מקרה מה אפשר להגיד בלי שהיא תתעצב מזה,אני גם אוהבת אותה אבל היא פשוט לא נותנת לאף אחד להעריך אותה עם ההתנהגות שלה... תודה!

סימסית

New member
נו בבקשה זה חשוב!

אני פוחדת שאמא שלי לא תסלח לה על זה ותשנא אותה או משהו...! בבקשה תעזרו!!!!

shiri_b

New member
אוקי, ככה אם היא לא מבינה

במחשבים תבואי אליה ותגידי שאת יודעת שהיא חיטטה לאמא שלך במסמכים ואם היא תשאל איך תגידי שיש לך דרכים לגלות. אז תסבירי לה מה זה משהו אישי ושכדאי לטובת כולם שהיא תנצל בפני אמא שלך...

סימסית

New member
אולי את צודקת...

אני קצת לא מרגישה נוח איתה,בכל זאת היא עכשיו הפסידה את אמא שלי...אמא שלי אמרה לי את זה...וזה לא טוב שיש אי חברתיות במשפחה...אני באמת אנסה...תודה רבה לכן!!!!

למעלה