וואטאבר.. טוב מכנס דוקא נשמע די לגנט אבל א ת לא אוהבת את הסגנון זה לא בעיה תלבשי את המכנס אבל בכללי תיתני מראה אחר יעני אם את אוהבת מראה ספורטיבי אז שימי עם המכס חולצה ספורטיבית ואביזרים מתאימים וככה עם ל מאה שאת רוצה להשיג... לפי דעתי זה יכול להצליח
וואטאבר.. טוב המכנס דוקא נשמע די אלגנט אבל אם את לא אוהבת את הסגנון זה לא בעיה תלבשי את המכנס אבל בכללי תיתני מראה אחר יעני אם את אוהבת מראה ספורטיבי אז שימי עם המכס חולצה ספורטיבית ואביזרים מתאימים וככה עם כל מראה שאת רוצה להשיג... לפי דעתי זה יכול להצליח ובאלנבי 66 יש בגדים נחמדים קניתי שמה פעם
לא הבנתי מה הקשר לאלגנט ולמידה 0...חחח טוב אם אני מכירה נכון ת הבגדים של החנות אז הם מביאים בגדים זרוקים ומודרניים בכל זאת הם נרים אלגנטיים קניתי משמה 2 ג'ינסים ואם אני יתאר לך אותם זה ישמע זרוק כזה מתרחבים ובכל זאת זה נראה אלגנטי
חחח אבל זה לא משנה כי אלגנט זה לא הסגנון שלי ובכללי אני לא מתלבשת ככה אז זה ל נראה עליי אלגנט מבינה? מה הסגנון שלך? אולי אני יוכל לעזורלך להתאים משהו יפה....
תשמעי שנייההה ההגדרה של המכנס בכלל לא חשובה אם את אוהבת איך שהוא נראה והוא מתאים לך אז למי אכפת אם הוא נחשב "אלגנטי" אז מה? זאת רק הגדרה!!!!!!!!!!!! זה כמו שמכנס דייגים נקרא שאנטי אז אם את שואנת שאנטי אבל אוהבת את המכנסי דייגים תפסיקי ללכת איתם פתאןם<???
שימי ת'מכנס ,נעליי ספורט, חולצה בסגנון שאת אוהבת עם חגורה יפה מתאימה ושימי אביזרים מתאימים שרשראות צמידים אולי סוגי זיעה אם בא לך ללכת על המראה הספורטיבי (טיפה אאוט..)
אלגנט זה סגנון זה סטייל לרוב טיפה מחוייט יותר או טיפה יותר לארועים כמו חתנות אז מתלבשים אלגנט יותר שזה גזרה אחרת לא כמו ג'ינס וטישירט שזה מראה ספורטיבי יותר... את יכולה לפי הגזרה לראות אם הוא אלגנט או זרוק יותר...