עזרה!! דחוף ביותר!!

יחבוקית

New member
עזרה!! דחוף ביותר!!

קניתי מכנס שחור מתרחב מהברך והבד שלו הוא כזה מוזרי לא יודעת איך להסביר ופתאום נראה לי שהמכנס הוא אלגנט כזה ואני לא אוהבת ללכת עם אלגנטי אוףף
איך אני יכולה לדעת אם הכמנס אלגנט
קניתי אותו באלנבי 66 תודה שלי

i l0ve u

New member
אממ קורדורוי?

וואטאבר.. טוב מכנס דוקא נשמע די לגנט אבל א ת לא אוהבת את הסגנון זה לא בעיה תלבשי את המכנס אבל בכללי תיתני מראה אחר יעני אם את אוהבת מראה ספורטיבי אז שימי עם המכס חולצה ספורטיבית ואביזרים מתאימים וככה עם ל מאה שאת רוצה להשיג... לפי דעתי זה יכול להצליח
ובאלנבי 66 יש בגדים נחמדים קניתי שמה פעם

i l0ve u

New member
וואי כמה שגיאות

וואטאבר.. טוב המכנס דוקא נשמע די אלגנט אבל אם את לא אוהבת את הסגנון זה לא בעיה תלבשי את המכנס אבל בכללי תיתני מראה אחר יעני אם את אוהבת מראה ספורטיבי אז שימי עם המכס חולצה ספורטיבית ואביזרים מתאימים וככה עם כל מראה שאת רוצה להשיג... לפי דעתי זה יכול להצליח ובאלנבי 66 יש בגדים נחמדים קניתי שמה פעם

יחבוקית

New member
זה לא קורדרוי... זה בד מוזרי כזה...

אם קנית שם פעם אז את בטח יודעת איפה כל המכנסיים.. קצתלמטה כזה.. אז שם קניתי את זה והיו עוד כל מיני מכנסיים.. לא יודעת... זה מוזרי...

יחבוקית

New member
היה גם מידה 0

אולי לא עושים אלגנטי מידה 0? פלייייז שלא עושים.... מה את חושבת?

i l0ve u

New member
אוקי...

לא הבנתי מה הקשר לאלגנט ולמידה 0...חחח טוב אם אני מכירה נכון ת הבגדים של החנות אז הם מביאים בגדים זרוקים ומודרניים בכל זאת הם נרים אלגנטיים קניתי משמה 2 ג'ינסים ואם אני יתאר לך אותם זה ישמע זרוק כזה מתרחבים ובכל זאת זה נראה אלגנטי
חחח אבל זה לא משנה כי אלגנט זה לא הסגנון שלי ובכללי אני לא מתלבשת ככה אז זה ל נראה עליי אלגנט מבינה? מה הסגנון שלך? אולי אני יוכל לעזורלך להתאים משהו יפה....

יחבוקית

New member
המכנס

שכחתי להגיד שהוא גזרה נמוכה... אם זה עוזר בכלל... ויש אלגנט מתרחה
אני אוהבת להתלבש ספורטיבי אבל אני לא לובשת מכנסי ספורט כאילו בד"כ רק ג'ינסים מכנסי דייגים וכאלו... אבל אני לא שמה נעלי עקב/פלטפורמה וכאלו...
שלי

אנהלה

New member
תשמעי שנייההה ההגדרה של המכנס בכלל לא חשובה אם את אוהבת איך שהוא נראה והוא מתאים לך אז למי אכפת אם הוא נחשב "אלגנטי" אז מה? זאת רק הגדרה!!!!!!!!!!!! זה כמו שמכנס דייגים נקרא שאנטי אז אם את שואנת שאנטי אבל אוהבת את המכנסי דייגים תפסיקי ללכת איתם פתאןם<???

i l0ve u

New member
נו סבבה...

שימי ת'מכנס ,נעליי ספורט, חולצה בסגנון שאת אוהבת עם חגורה יפה מתאימה ושימי אביזרים מתאימים שרשראות צמידים אולי סוגי זיעה אם בא לך ללכת על המראה הספורטיבי (טיפה אאוט..)

יחבוקית

New member
איך אני יכולה לדעת

אם זה אלגנט
כאילו אולי אני יכולה להרגיש משהו כשאני ממששת אותו

i l0ve u

New member
חח לאאאא

אלגנט זה סגנון זה סטייל לרוב טיפה מחוייט יותר או טיפה יותר לארועים כמו חתנות אז מתלבשים אלגנט יותר שזה גזרה אחרת לא כמו ג'ינס וטישירט שזה מראה ספורטיבי יותר... את יכולה לפי הגזרה לראות אם הוא אלגנט או זרוק יותר...

יחבוקית

New member
הגזרה.. כבר אמרתי...

הגזרה שלו היא בדיוק כמה ג'ינס שיש לי רק שהבד שונה...

אולי זה פישתן..

ואם זה לא פישתן רגיל אז זה אולי פישתן מצומצם... ובר - נראה לי שזה יראה מצחיק ללכת עם מכנס אלגנטי וחולצה זרוקה ומלא שרשראות
אני לא מבין מה הבעיה
את לא אוהבת את המכנס - תחליפי אותו!

יחבוקית

New member
מה זה

פישתן ומה זה פישתן מצומצם? יש אולי תמונה? זה מכנס עבה אולי זה עוזר...

תמונה לא תעזור../images/Emo13.gif

צריך להרגיש את הבד.. וזה לא בד עבה.. בעצם.. אולי זה פישתן מצומצם.. פישתן מצומצם נותן לבד יותר משקל ומסה.

למעלה