עזרה דחוף ביותר ! !!

HAREL2111

New member
עזרה דחוף ביותר ! !!

למנהל , תודה על העזרה, אני נרשמתי לפני שבועיים בערך לאיביי אמריקאי ורשמתי כתובת בישראל. נרשמתי גם לפיפל אם כתובת ישראלית. אך נדרשתי לרשום כרטיס אשראי ...וכאן נוצרה לי בעיה.. א. החשבון בנק שלנו (על שם אבא שלי) באמריקה.וכן הכרטיס אשראי. ב. המטבע הראשי בפיפל הפך להיות ישראלי..ואני חששתי מעמלות מיותרות כי אני רוצה לנהל חשבון בדולרים בלבד ! הבנק שלי באמריקה הוא בדולרים ואני רוצה למשוך ולהפקיד לשם בדולורים... לכן פתחתי חשבון נוסף עם שם חדש וכתובת חדשה של ארצות הברית....אך כאן גיליתי שיש בעיה חדשה ....הכתובת לקבלת רכישות הוא בפלורידה..ואני מעוניין דוקא לקבל לישראל !! מה עושים ? האם לנתק את פיפל מחשבון איביי ולחבר את הפיפל שלי את כתובת ישראלית? ואם כן אין לי בעיה של עמלות? מכיון שאני חדש בכול התחום...אני אשמח לקבל הכוונה מה עליי לעשות ..תודה מראש!

ozitex

New member
כתובת פייפל

אם נרשמת בארה,ב אז המדינה שלך תהייה ארה,ב ואין לך אפשרות לשנות אותה לישראל. זה ייצור לך בעיה כי יהיו אנשים אל ירצו לשלוח לחשבון שכתובתו בישראל כשאתה אמריקאי וכן כשתהייה סתירה בין הכתובת הישראלית לבין המדינה שהיא תמיד ארה"ב. לגבי הגדרת מטבע אתה יכול להגדיר מטבע ראשי כראות עיניך בלי קשר למדינה שבה נרשמת. זו לא בעייה. אם אתה רוצה לקבל לישראל פשוט פתח חשבון בנק עם כתובת בישראל. לגבי חשבון בנק ואשראי תוכל גם בחשבון זה להגדיר חשבון בנק אמריקאי או ישראלי כראות עיניך וכן תוכל להגדיר כרטיס אשראי אמריקאי . מה שחשוב הוא הכתובת למשלוח. אוקיי?

למעלה