עזרה דחוף...בבקשה..

XxMidnightxX

New member
עזרה דחוף...בבקשה..

אז ככה אני על גלולות פמינט ובין חודש לחודש צריך להיות הפסקה למחזור.. המחזור שלי מתחיל רק 4 ימים אחרי שאני גומרת עם הגלולות שזה אומר שלי ולחבר שלי יש עוד קצת זמן לגנוב אבל אנחנו תמיד עם קונדום ב4 ימים האלו.. העינין הוא שהפעם יום לפני תחילת המחזור שלי..(כלומר ביום ה3) שכבנו ובלהט הרגע שכחנו שאני לא על גלולות והוא גמר בפנים(בלי קונדום...)... הכל היה סגור ולא יכלנו ללכת לקנות פוסטינור.. יום למחרת המחזור לא הגיע וגם היום אז הלכתי לקנות היום בדיקת הריון והתוצאה הייתה שלילית.. היה כתוב שם שאם המחזור לא מופיע אחרי 3 ימים לעשות עוד בדיקה העינין הוא שבעוד יומים אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה... השאלות שלי הן: 1. לפי בדיקת ההריון אני לא בהריון זאת אומרת שאני לא צריכה לדאוג אבל לעשות את הבדיקה שניה? 2. אני צריכה לקחת את הגלולות בכל מקרה ולא לחכות את היום הנוסף? פליז תענו לי מי שיודע זה דחוף!! 3. יש מצב שלא נכנסתי להריון?

עזרה דחוף...בבקשה

כשאת לוקחת גלולות באופן מסודר את מוגנת כל החודש כולל בשבוע הפסקה ואין שום סיבה להשתמש בקונדום דוקא בשבוע הזה. כך שלא היית צריכה פוסטינור ואין שום סיבה להיבהל. לא ברור לי אם המחזור שלך מאחר אבל לא משנה מתי הוא מגיע בשבוע הפסקה, אם הוא מגיע ( אפילו אם זה רק כתם של דם) את לא בהריון. בנוסף , אין שום טעם לעשות בדיקת הריון לפני שעברו שבועיים מהזמן שבו את חושבת שנכנסת להריון כי הבדיקה תהיה שלילית. הבדיקה מהימנה רק אם היא נעשית שבועיים מהיום שבו את חושבת שנכנסת להריון. עד אז כבר תקבלי מחזור. אז לסיכום, אין חשש שאת בהריון בגלל שקיימתם יחסים ללא קונדום בזמן ההפסקה. אם לא תקבלי בכלל מחזור בשבוע הפסקה, התחילי את הגלולות בכל מקרה ושבוע אח"כ עשי שוב בדיקת הריון. אני אומרת את זה מכיוון שהגלולות מגינות עלייך כמעט ב- 100% אבל לא ב- 100% ואם לא מקבלים מחזור , צריך לחשוב על זה.

XxMidnightxX

New member
תודה ויש לי עוד שאלה

ביום שבת בערב התחיל לגרד לי באיבר עצמו ולא בשיער הערווה.. אין שום הפרשות או ריח רע סתם נורא מגרד..מה זה יכול להיות?

למעלה