עזרה דחוףף איך אפשר לדעת אם הוא אוהב אותך? ואיך אפשר לדעת האם הוא בוגד בך?אם הוא גר בעיר אחרת וזה..
א אפיטל New member 12/1/07 #1 עזרה דחוףף איך אפשר לדעת אם הוא אוהב אותך? ואיך אפשר לדעת האם הוא בוגד בך?אם הוא גר בעיר אחרת וזה..
ל ליאתוש כפרה New member 12/1/07 #4 מממממ, אם הוא אוהב? שאלה קשה... פשוט רואים.. הוא מעדיף להיות איתך מאשר עם חברים..הוא מקשיב לך..נאמן לך..דואג לך..מכבד אותך.. זה חלק מהדברים. לא יודעת..
מממממ, אם הוא אוהב? שאלה קשה... פשוט רואים.. הוא מעדיף להיות איתך מאשר עם חברים..הוא מקשיב לך..נאמן לך..דואג לך..מכבד אותך.. זה חלק מהדברים. לא יודעת..
ק קרן אור של החיים New member 12/1/07 #6 בואי תספרי קצת יותר... אני מניחה שמתחת לשאלה הדחופה הזו שלך מסתתר סיפור שאולי את רוצה להוריד מהלב. תראי, אני לא מאמינה שאנחנו שלא מכירים אותכם יכולים לדעת, אם את שנמצאת בפנים לא יודעת. אבל לספר ולעבד את הרגשות הקשורים לאי האמון יכול להועיל. אז אני מזמינה אותך לשתף
בואי תספרי קצת יותר... אני מניחה שמתחת לשאלה הדחופה הזו שלך מסתתר סיפור שאולי את רוצה להוריד מהלב. תראי, אני לא מאמינה שאנחנו שלא מכירים אותכם יכולים לדעת, אם את שנמצאת בפנים לא יודעת. אבל לספר ולעבד את הרגשות הקשורים לאי האמון יכול להועיל. אז אני מזמינה אותך לשתף
א אדם אוהב וחושב New member 12/1/07 #7 תגובה אם הוא שומר אתך קשר והוא נעים ונחמד אליך, הוא כנראה אוהב אותך. אם אין לך סבה מצדיקה לחשוד שבגד בך, עליך לסמוך עליו.
תגובה אם הוא שומר אתך קשר והוא נעים ונחמד אליך, הוא כנראה אוהב אותך. אם אין לך סבה מצדיקה לחשוד שבגד בך, עליך לסמוך עליו.