עזרה דחוףף!

V-105

New member
עזרה דחוףף!

שלום אני רוצה לשים למחשב שלי תוכנה שאף אחד לא יוכל להכנס לוינדוס אלה רק אם הקשת ססמא. האם יש כזאת תוכנת אבטחה ?

gilad_no

New member
לא משהו שאי אפשר לעקוף

בחלונות, אם יש גישה פיזית למחשב, ניתן לעקוף את סיסמאות הכניסה ואו תוכנות הגנה שכאלה. בלינוקס המצב קצת יותר טוב אבל מישהו עם מספיק ידע יוכל לעקוף גם את זה. אם זה ממש למשתמשים פשוטים, תגיד וננסה למצוא משהו מתאים. אם לא, חבל על הטירחה. אבל תשקול אולי להגן על ספרייה מסויימת או קבצים מסויימים בעזרת תוכנות הצפנה.

mmm

New member
כל דבר אפשר לעקוף......

אך להגן תמיד צריך. אחת הדרכים להגן על המחשב הינה ליצור משתמשים:כניסה ללוח בקרה ולחיצה על USERS , אפשר לקרוא עוד על התהליך בWWW.MICROSOFT.COMובעזרה של ווינדוס...אפשר ליצור פוליסות POLICY, פוליסה היא מעיין הרשאה למשתמש, המשתמש יכול לעבוד רק עם מה שהפוליסה מאפשרת לו לעבוד. על יצירת פוליסה אפשר לקרוא בעזרה של ווינדוס ובאתר מיקרוסופט.

gilad_no

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא ראינו אותך כבר הרבה זמן. ישנת שנת חורף

avishay58

New member
יש משהו שמאוד מאוד חסין וטוב

יש מה שניקראה ביוס שזה התוכנה שעוזרת למחשב לעלות את כל הכרטיסים והווינדוס עכשיו הביוס הוא דבר מאוד שימושי אבל מאוד לא טוב אם לא יודעים להישתמש בו. איך ניכנסים לביוס: בהפעלת המחשב לני שזה מעלה את הווינדס יש למטה או למעלה בעברית לללכת להתקנה או באנגלית TO SETUPולידו את המקש כדי להיכנס עכשיו בביוס יש משהו שניקרא password בעברית: סיסמה אתה לוחץ אנתר ואז הוא נותן לך לרשום את הסיסמה ואז אתה שומר ואז הוא עושה לך ההפעלה מחדש ויש לך סיסמה לפני התחלת הווינדוס הסיסמה יש לך כמה פעמים להקיש אותה אם לא אז אתה חייב לעשות restart אם אתה רוצה לשנות או להפסיק תא הסיסמה אז אתה ניכנס עוד פעם לביוס ומשנה את זה שם אם אתה לא מבין כל כך אז לא כדי ששתיעסק עם זה!!!!! אני מקווה שהבנת!!! תחזיר לי תשובה

למעלה