עזרה דחוףף

RoyBO

New member
מה דחוף???

תקראי מה שכתוב בשחור בצד שמאל ותעני על השאלות

שגית123

New member
אני לא מבינה מה הבעיה:\

בס"הכ שאלתי אם המחשבים של AMD טובים, כי אני הולכת לקנות אחד כזה בעוד כמה שעות:\ ובשבילי זה דחוף=\

LiranTheWizard

New member
אם נתקלת במחשב נייד

שמכיל מעבד של AMD, אתה יכול לבחור בו בראש שקט. AMD חברה גדולה ומכובדת. מעבדיה לא נופלים מאלה של אינטל. בזכותה קיימת תחרות. אני עצמי מתעתד לרכוש את ה-D531 שכולל את ה-Turion X2 שלה כיוון שאני בעד תחרות ואני לא אוהב "ללכת עם הזרם" מעבר לזה שיחסית למחירו (גם אחרי השדרוגים) אני מקבל מפרט שאף חברה לא נותנת. כמובן שיש כאלה שיטענו שאינטל יותר מהירים (בעיקר סדרת ה-Core2Duo). יכול להיות, אבל מה? לך זה עולה יותר. ועל מהירות עודפת אני לא מוכן לשלם בעוד 1,000-2,000 ש"ח בממוצע. לכן, אתה יכול לבחור בהם בראש שקט. מה שכן, פרסם איזה מותג אתה רוצה לקנות כיוון שאני יודע ש-HP, Dell ו-Acer מוכרים ניידים עם מעבדי AMD אם כי, מכל החברות שהזכרתי כאן אני ממליץ לך על Dell (אין לי אחוזים שם). אני בעצמי התלבטתי רבות וכל הנראה הדגם שציינתי לעיל יהיה הבחירה הסופית בהחלט שלי.

bar666xp

New member
זה אולי דחוף לך וכמעט והחלטתי לדלג על ההודעה

רק ביגלל הדחוף הזה... בכל מקרה AMD היא יצרנית מעבדים {ציפים} כמו אינטל.. אני לא שמעתי על נייד מתוצרת AMD שהמוטג שמו AMD. לגבי משפחות המעבדים בדיוק כמו באינטל כך גם בAMD לכל משפחה היעוד שלה.. http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ComputingSolutions/0,,30_288_14691,00.html

למעלה