עזרה דחוףףף!!

רננה26

New member
עזרה דחוףףף!!

בסוף קניתי שטר חוב כדי לתת אותו לבעל הבית העתידי שלנו והחתמתי ערבים אך אין לי מושג מה אני כותבת בשאר החלקים ווהאם יש איזשהו חלק שנשאר אצלנו או לא? האם תוכלי לעזור לי ולהסביר לי מה אני אמורה למלא בחלקים האחרים? האם יש חלקים שאמרוים להישאר ריקים כמו המידע על חשבון הבנק שלנו? מצ"ב השטר תודה רננה

virtualawyer

New member
הכי חשוב זה למחוק את המילה לפקודת

ולרשום "למוטב בלבד". כמובן יש לציין את שמו של בעל הבית. בנוסף עדיף גם לציין "שטר בטחון לחוזה שכירות מיום _____" את צריכה למלא את כל הפרטים, זה די ברור לפי הטופס. יש לפרט במדויק את הסכום כמו בשיק (למניעת זיוף הסכום) ולהוסיף את המילה "בלבד" לאחר הסכום במילים. יש למחוק כל מה שלא רלוונטי (למשל אם יש רק ערב אחד יש להעביר קו ע"ג המקום להוספת ערבים נוספים). גם פרטי חשבון הבנק יש למחוק. מאוד חשוב - לדאוג שבחוזה יהיה מנגנון לפיו יוחזר לכם השטר מיד לאחר סיום השכירות והמצאת כל האישורים על תשלום כל חובותיכם. התכנים, המידע, והעצות שלמעלה אינם משמשים יעוץ מקצועי ואינם מהווים תחליף לייעוץ משפטי. כל הסתמכות על האמור לעיל הינה באחריות המסתמך ועל דעתו בלבד. בכל מקרה מומלץ לקבל ייעוץ פרטני ואישי, מאת עורך דין המתמחה בתחום הספציפי הדרוש

למעלה