עזרה דחוףףף!!!

coolll

New member
עזרה דחוףףף!!!

הסקיט שלי זז כזה כאילו עם הוא על משהו ישר ואז אני לוחץ טיפה על צד אחד של בהסקיטבורד אז הוא זז(גם לצד השני!) במה יכולה להיות הבעיה? בצירים אולי? איך אני מסדר את זה? ולמי שלא הבין אז זה כאילו גלגל אחד טיפה באוויר אבל כל פעם שאני טיפה לוחץ על הקרש באחד מהצצדים אז יש גלגל אחד שטיפה באוויר! תודה לעוזרים

coolll

New member
עם אתם לא מבינים מה אני רוצה אז....

תגידו לי ותוך 2 דקות אני יתן לכם תמונה שמראה בדיוק את הבעיה

coolll

New member
אממממ...

לא יודע עם הם יותר מידי מחוזקים אבל אני יודע שאני מזיז את הצירים עד שזה כבר לא עושה לי את זה בקושי אבל אחרי שאני נוסע כמה שניות אז זה חוזר להיות ככה!

coolll

New member
שני אני יעשה תמונה שתראה איך הגלגל

באוויר עם אתה צריך עוד תמונות תגיד

coolll

New member
אני לא מצליח לצלם כי

אין אור מיתחת לסקיט!אז זה יוצא מגעיל כזה עם הפלאש! אבל מה אתה לא מבין? שאני לוחץ על הסקיט בצד ימין נגיד אז גלגל אחד בצד השני מתרומם טיפה! וככה גד לצד השני! כל פעם אותם שני גלגלים מתרוממים! שאני מזיז את הצירים(החלק שמחובר לגלגלים) עד שהם בסדר ולא זזים לאף צד שאני לוחץ אז שאני נוסע ומסתובב אז זה חוזר להיות מעצבן כמו קודם!

TIS

New member
אבל מה הבעיה עם זה?

זה מפריע לך לסוע? אם כן אתה צריך לרופף קצת את הציר שבו מופיעה התופעה וזה יסתדר.

coolll

New member
כנס:

זה בנסיע לא מפריע אבל זה מפריעה לי בעיניים! חח ולרופף קצת כאלילו ללחוץ טיפה על הציר לצד הנגדי של הגלגל שעושה את הבעיה נכון? אז אני עושה את זה וזה מתיישר ושאני נוסע שניה ומסתובב אז זה חוזר להיות כמו קודם!

מוטי 182

New member
אולי אני יכול לעזור

לדעתי זה בגלל שהצירים חדשים ועדין די חזקים מדי

coolll

New member
אמממ........

הסקיט באמת אצלי נראה לי משהו כמו 4-5 ימים אבל עד עכשיו זה לא היה לי! רק אתמול זה נהיה ככה! מה עושיםם?

מוטי 182

New member
coolll פתח את זה ממוטי182

שמע לדעתי זה היה ככה עם הסקייט בימים הראשונים אבל עם זה ככה אז אני אנסה לברר

Gimany

New member
הצירים חזקים מדי

שמע מה תעשה נכון בחלק העליון של הציר יש בורג? תסובב אותו קצת עד שהצירים ירופפו לצדדים אני בטוח שזה יעזור

coolll

New member
כמה דברים:

עם אני יפתח את זה עוד טיפה אז הסקיט ממש יזוז לצדדים ויהיה לי הרבה פחות שליטה! זה לא ממש חזק אלה טיפה רופף! ותודה למי שמנסה לעזור! אבל השאלה היא למה זה התחיל רק אתמול?! עד יום זה לא היה ככה!

blackrasta

New member
מה אתה מפגר?

קח מפתח 14 תסוב לימין שלך שתי סיבובים נמגר הבעיה אחר תסע קצת עד שתתרגל אחרת ילכו לך הגומיות ואז תצטרך גומיות חדשות אתה כנראה נוסע טייט אתה צריך לשחרר ללוס...

למעלה