עזרה דחוףףףף

עזרה דחוףףףף

מה עושים שמישו שאת רגילה לראות אותו 3 שנים כול יום רצוף נימצא כבר בחול חודש וחוזר רק עוד חודש??????????????? רע לי אני לא יכולה יותר,לבוא אליו להורים ולמצוא חדר נטוש בלי חיבוק בלי כלום לדבר איתו פעם בשבוע בפלא וגם זה בקושי אני בדיכאון רציני אין לי מושג איך להעביר תזמן כולם אומרים לי צאי תבלי אבל לא מסוגלת רוצה ככ שהוא יחזור הזמן עובר ככ לאט רק בוכה בקושי אוכלת בקושי שותה ירדתי ב5 קילו(לא מספיק שאני רזה) אין לי חשק לכלוםםםם למישהו יש מושג מה עושים??? אפשר לדבר פה עם מישהו בכלל????????? HELPPPPPPPPPPPPPP

ניקולי

New member
מאיה

ראשית קבלי ממני
גדוללללללללללללללללללללללללללללללל ועכשיו חמודה אין ברירה את חייבת לחכות בסבלנות..נכון שהחודש הזה נראה דיי ארוך אבל הוא יעבור את תראי אני מבטיחה לך... וכשיגיע היום שבו תראי אותו שוב תגידי לעצמך "שיוו איזה מהר זה עבר לי" ותראי שזה לא היה כ"כ נורא . חוץ מזה את לא יכולה לעשות כלום נדה, ותאכלי כי לא נראה לי שהוא ירצה לחזור למישהי אנורקסית נכון?? אז תאכלי ותשתי ע"מ שיהיה מאושר לראות אותך כשהוא חוזר ולא יהיה בדיכאון מאיך שאת תראי בעוד חודש!! מזל שאת בקשר עם ההורים שלי (חצי נחמה) בשבילך אני מאחלת שהחודש הזה יעבור מהר ותוכלי להיות שוב בחיקו. בנתיים תסתפקי ב
וירטואלי והמון |אהבה| ניקול*

למעלה