עזרה! דחוףףףף!!!! פליז!

MiKe Grant

New member
עזרה! דחוףףףף!!!! פליז!

אוקיי, קניתי את החבילת "דלוקס", התקנתי אותה- בלבד. כאשר אני נכנס למשחק, הכל טוב ויפה, אך ברגע שנגמר הקטע עם הכתוביות האלו- המשחק מתרסק. אני לא מצליח להכנס לשכונה...! מה עושים? אגב, יש לי מערכת הפעלה XP, ויותר ממספיק מקום פנוי בזיכרון של המחשב. מה לעשות?!

זה מאוד מוזר!!!../images/Emo4.gif

שמע! הדלוקס יצא הרבה אחרי האקספי אז אם רצית להאשים את המערכת הפעלה, אז שכח מזה. העניין הוא גם שאין כאן לאפחד את הדלוקס, אתה הראשוןןן!!! ועכשיו אנחנו חייבים לעזור לך כי אנחנו רוצים לראות את כל הרהיטים המיוחדים ששמו שם!:)) אם אתה רוצה עזרה מקצועית אז כנס ללינק שנתתי, תפתח אקקאונט ותשאל שאלה ותומכים של EA יענו לך תוך 24 שעות! אני שאלתי מלא דברים וענו לי תוך כמה שעות בלבד! ועד שאתה לא כותב להם שהבעיה נפתרה הם לא עוזבים אותך! אל תהיה עצלן! תשים שם שאלה ואתה תראה שזה היה שווה! הסבר איך להשתמש: *מצד שמאל איפה שכתוב TECHNICAL SUPPORT יש שורה שכתוב בה בשביל לשאול שלאה CLICK HERE אז תלחץ על זה. ואז יפתח חלון עם הרבה לשוניות. תלחץ על ASK A QUESTION. תמלא את הפרטים שלך ואז זה יראה לך שאלות קודמות ששאלו על זה, תעיין בהן, אם אין שומדבר קשור אז תאשר את השאלה וזהו!

MiKe Grant

New member
אני הראשון? שווה! בכל זאת..........

תודה רבה, אני מצליח לשחק!!!

סימסית

New member
שאלה בסופר סטאר...

יש לי איש ואישה,האישה ב-3.5 כוכבים האיש ב-3 ואני לא מצליחה ךעךות אותם,יש להם את כל החברי משפחה,וזה לא עוזר. האישה שלי דגמנה פעמיים טוב,וקיבלה 333 דולר ובפעם השניה 444 דולר,מתי היא תעלה? והאיש שלי לא מצליח לעלות,כמה פעמים צריך להגיד לו לשיר עד שיעלה?

ettyshp

New member
אממ....

גם לי היה את הדלוקס..... והכחפצים החדשים יפים מאוד... למרות שאין הרבה

סימסית

New member
יש הצלחתי!!!

האישה עלתה ל-4 כוכבים והאיש ל-3.5 ו...זהו,את האישה אני רוצה להעלות ל5 כוכבים ואת האיש ל-4-4.5,אני עוד חושבת על זה... אבל האישה שלי לא עושה שום קליפ טוב...ועשיתי לפי המדריך של נילס וזה לא עזר...מה לעשות?

למה כולם חושבים שאם

שרים פעם אחת אז ישר מקבלים כוכב? אתם צריכים להבין שרמת הקושי עולה מכוכב לכוכב! אם לקח לסים רגיל לקבל כוכב אחד אחרי שלושה ג'ינגלים וכמה תצלומי פפראצי אז קחו בחשבון שלעלות לשלב הבא הוא יצטרך להשקיע כפליים! יודעים כמה שירים וקליפים צילמתי עד שעליתי מארבעה וחצי כוכבים לחמישה?? אני התייאשתי מזה כבררר!! אבל ככה תכנתו את משחק וזהו! תצטרכו להשקיע והמוןןןןןןן!!! אני נתתי לפחות 10 מופעים רצוף ורק אז קיבלתי אוסקר כסף על ההופעות! והעניין הוא לגרום לכמה שיותר סימים לבוא להופעה! ואני עושה את זה רק אחרי שאיזה סים לא מוצלח עלה לבמה לשיר ובאו שני סימים להעליב אותו ואז כשיש כבר קצת קהל אפשר להשתלט על הבמה! תנסו ותראו!

למעלה