עזרה דחוףףףףףףףף

diklak

New member
עזרה דחוףףףףףףףף

אני אחרי 4 ימים של זריקות גונל f אמפולה וחצי , והיום עשיתי בדיקת דם פורגסטרון או משהו כזה והתוצאות הן: E2- 863 progesterone urgent -2.8 מה זה אומר?????

חגיתלה

New member
האם עשית גם מעקב זקיקים?

זקיק בשל מפריש כ-200 יח' של E2 אם אני לא טועה. כמה זקיקים? רירית רחם? מקווה שאני לא טועה...

diklak

New member
אני צריכה להתקשר לרופא שלי

לדר' ברקוביץ ולהגיד לו את התוצאות ואז הוא יחליט אם אני אגיע למעקב זקיקים או לא, אבל מה זה אומר ? זה טוב או לא טוב?

רונה 26

New member
אם את מוצאת תשובה - תעזרי גם לי

גם אני עשיתי היום בדיקות דם אחרי 5 ימים של גונל F של 2 אמפולות התוצאות היו E-2: 7140, ופרוגסטרון 2.1 מה זה לעזאזל אומר????

diklak

New member
מצטערת שלא הגבתי כי היתה לי בעיה

במחשב. בכל אופן הבנתי מהרופא שלי שככל שעולה ה E2 אז זה מצויין ככה הזקיק גדל. הייתי אצלו אתמול בערב ונראו הרבה זקיקים אבל יש זקיק אחד בגודל 13.5 ולדבריו זה מספיק בשביל הריון והרירית בסדר , אז בינתיים אני ממשיכה עם אמפולה וחצי עד יום רביעי ואז שוב בדיקת דם בתקוה שהזקיק הקטן והחמוד יגדל עוד . אני מאמינה שגם אצלך בטוח יראו זקיקים טובים כי יש לך E2 יותר גדול מאצלי, אז תעדכני אותי ושיהיה המון בהצלחה.

בטח כבר קיבלת תשובה...

אבל בכל זאת אנסה- פרוגסטרון מעל 5 (לפי הרופא שלי) מראה על בתרחשות ביוץ. הפרוגסטרון שלך 2.8 שזה בסדר ללפני ביוץ. E2 עולה בהתאם לכמות הזקיקים. כל זקיק מוסיף בערך 200 לערכים ואצלי בתחילת החודש כשעוד אין כלום הוא בערך 150 כך שלפי החישוב שלי, ערך כזה של E2 מראה על 3-5 זקיקים (יש לי חברה שהיה לה 800 וזקיק אחד ממנו היא בהריון היום
). בסך הכל התוצאות נראות בסדר
. ב ה צ ל ח ה

למעלה