עזרה דחווףף ..

עזרה דחווףף ..

טוב , ככה , רק בגלל חברה שלי נכנסתי לפורום .. [שיר קווין] אז שיר כל הזמן כל החיים שלה מדברת על קווין ועל כמה הם טובים וזה וחבל שמה שמו מת .. [נראה לי פרדי , או בריאןן ..] נממ , אני מכירה כמה שירים שלהם אבל אני רוצה להכיר אותם יותר טוב , בא למישהוו להגיד לי רשימה של השירים הכי מוצלחים שלהם ? זה ממש יעזוורר P; נממ , יש מצב שאני אהיה פעילה בפורום . אם אני אוהב אותם ... חחח שייר - אם את רואה את זה אז .. גמלי מוותר לאהוב את קווין ~!!! האאאאאאא !!!! - מוראל -

ketas

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

וכמובן שלכל אחד מותר לשמוע אותם, אפילו רצוי
אז קודם כל "מה שמו" שמת זה פרדי מרקורי, הסולן... ובראין -ישמור אותך האל- מאי עדין חיי, קיים, ומופיע. דבר שני, תמיד עדיף להתחיל עם אוספי הלהיטים, ומשם תראי איזה שירים את הכי אוהבת ונוכל להמליץ לך על עוד אלבומים בסגנון... באתר הזה של לך את רשימת השירים באוסף הראשון והמילים שלהם. וכאן יש לך את השירים מהאוסף השני. האוסף השלישי נקרא Queen+ והוא בעיקר גרסאות של קווין מאחרים אמנים אחרים, אחרי מותו של פרדי. אך גם שירים של קווין המקורית. בהצלחה, ותחזרי אלינו אחרי השמיעה

matany a

New member
היי מוראל=]] זאצ שיר במחשב של אבא שלי..=]]

מתי אמרתי לך לא לשמוע שירים של קווין?!? מממ...ובקשר לשירים שתאהבי... you my best friend love pf my life אנשים..עליתי על האמייל של בריאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (יש סיכוי שאני לא היחדה ושסתם יצאתי טיפשה)): ) [email protected] נראה לכם שהוא עונה? אני ממש מקווה...=]]

תשמעו..

אם אני רוצה להתייס לשנה מסוימת באנגלית (למשל זה יקרה ב- 2008) אני אומרת in\at\on? סורי על הטמטום. (מממ..זה בשביל המכתב לבריאן. אנשים, אם אתם חושבים שהוא לא יענה את תגידו, תנו לי חיות באשליות)

זה לא בדיוק אימייל ישיר לבריאן...

הוא מקבל המון מיילים ממעריצים ואני כמעט בטוח שזה עובר סינון... יכול להיות שהוא יענה, אבל הסיכוי לא גדול. בכל אופן, לא הייתי מוותר על הנסיון:] וזה at

למעלה