עזרה דחווףףף

shachari

New member
עזרה דחווףףף

1. אם מישהו יודע :בחוברת ההפעלה השנייה שיצאה לא מזמן לחנויות בארץ - מילים של איזה שיר ניתן למצוא בעמוד 11? 2.באיזה תאריך Floricienta.co.il עלה לרשת? רמז - אותו התאריך שבו עלתה הסדרה בארץ 3.בפסקול "פלוריסיינטה" בגירסא העברית, בעטיפה הקדמית, רשום בצד - לבן על גבי ורוד, משפט. מה הוא? 4.כמה דמויות שונות סה"כ ניתן לצאת במשחק החדש שעלה לאחרונה לאתר - "איזה שכן אתה"?. 5.באיזה עיתון ישראלי פורסם הראיון האחרון שנערך עם איסבל מסאדו, הלוא היא דלפינה מ"פלוריסיינטה"? סומכת עליכם בעיניים עצומות: שחרוש...

Hen m

New member
תשאלי אם מישהו מעונין לעזור לך

להיכנס להגרלה ולהקטין את סיכויו לזכות....
יותר פשוט

חחח אשכרהה...../images/Emo4.gif

י יודעת את התשובות האלה כי כבר עניתי על הכל.. אבל זה לא יהיה פייר לגבי האחרים וגם מה אתר פלוריסיינטה עשה לנו שאלון ועל זה אנחנו אמורים לקבל פרס שכל אחד רוצה אז למה נראה לך שמישהו יגלה לך

shachari

New member
כנסו...

לכל אלה שדאגו ... מה אכפת לכם להגיד את התשובה יש כאלה שכבר מילאתי חוץ מזה אולי מה שמתי לא נכון ?מה אכפת לכם ? יש כאלה שצריכים תשובות למשהו אחר ...

Hen m

New member
../images/Emo6.gif למשהו אחר?

העתקת את השאלות מילה במילה.. ככל שיותר אנשים יענו נכונה על השאלות ככה הסיכויים שלנו לזכות ירדו

yaki123

New member
נ''ש../images/Emo106.gifזכיתי באס של סלקוםם../images/Emo106.gif

איזה כיףף לייי.. זכיתי באס של סלקוםםםם.. תראו באתר של PMI כנסו לכאן (קישור ישיר לזוכים): http://www.pmi.co.il/floricienta/winners_cat.asp?id=4 ואז כנסו לזוכים מתאריך 23.3.05 ואני מספר 94..

m a y a 12

New member
יפה יש לי שאלה..בחולון כבר יצאו

ה-141 140 142 כל אלה?!?! כאילו החדשימ..?? כי בהרצליה לא יצא כלום ואני יודעת שבבת ים כן יצא אז אני הולכת להתלונן זה לא הוגן:(

צהריים

יאייי יום קצר
שעתיים מורה מחליף
מה זה עקום
ברחנו לו וישבנו עם השומר שלנו חעחע איזה קרוע הוא
אח"כ שעתיים חוק ומשפט
איכ איזה מורה לפחה..ואז הביתה
פתחו אצנלו המבורגריה חדשה אז הלכנו לשבת שם בלעכס הקאתי ת'נשמה שטעמתי
אלוהים זה היה דוחה
הלכתי הביתה ראיתי ת'סוף של רבלדה+מונייקה ברווה-היה מדהים
מחר מתחילים ב10
תמונה חדשה של פאולה[מיה]מהפרומואים לפטרון
בייה
והמשך יום טוב לכולם

../images/Emo4.gifמה נסגר???

למה באתר לא פורסמו התמונות של הזוכים... רשמו ספיר ניסים מקום ראשון מאיפה אני אמור לדעת????? אוף אין תמונות???

כנסוו דקה בבקשה..../images/Emo26.gif

תיראו התשובות של העץ המייעץ לא נשלחות לי ואני מנסה מהמייל שלי ואני לא מצליחה לעתיק את זה טוב
אזז בבקשה אני פשוט יכולה לשלוח לכם את זה במסר הפרטי
בבקשההה זה ממש חשוב לייי

למעלה