עזרה דחוווווווף

SHOHAMH

New member
עזרה דחוווווווף

יש לי בעיה ואי אפשר לענות עליה דרך הפורום אז אם מישהו יכול שיצור איתי קשר באיי סי קיו 166719464

SHOHAMH

New member
שכחתי יש לי עוד שאלה

האם יש תוכנות מעקב ? אם כן איזה לדוגמא ואיך אני מעיף אותם שמו לי את התוכנה אני חושב לפי מידע שהגיע אליי דרך האיי סי קיו איך אני מעיף את המעקב ????????

uzi2

Active member
בדיקות ג´נריות לתוכנות מעקב

לא קל לבצע בדיקות ג´נריות לאיתור תוכנות מעקב חבויות, ולמעט לשלוח אותך לכל מיני תוכנות כגון AdAware או SpybotSD (שמגלות spyware) מחד או תוכנות אנטיטרויאן מאידך, הדרך האלטרנטיבית שהיא העדיפה אבל גם היותר קשה) זה להבין עד הסוף כל רכיב במערכת המחשב שלך. זו עבודה קשה, ואין כאן הנחיות ספציפיות. אפשר להתחיל מבדיקה של כל התוכנות שעולות לך עם הפעלת המחשב (דרך למשל הסתכלות ב- MSCONFIG על תפריט ה- startup (או איך שמתרגמים את זה לעברית במערכות הפעלה עם ממשק בעברית), וגם להסתכל על ה-processes שרצים לך ברקע ולהתחיל ללמוד אותם שלב שלב. האפשרות הראשונה (לבדוק עם תוכנות) היא אפשרות שעשויה לגלות תוכנת מעקב והיא בכל מקרה מומלצת. אם אתה רוצה, אתן לך לינקים לתוכנות.

SHOHAMH

New member
תודה רבה על ההסבר אבל אני צריך

דרך איך נפתרים מזה ...... תגיד אתה האקר או שאתה סתם מבין בזה ? דרך אגב אם יש לך איי סי קיו אני רוצה לדבר איתך באיי סי קיו אז עשה טובה וצור קשר אם אתה לא יכול ליצור קשר אז תתן לי תשובה בפורום וואלה אם תיצור קשר דרך האיי סי קיו זה יהיה יותר טוב יאללה ביי אח שלי

למעלה